msn Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Dziasiaj kumpel przysłał mi to zdjęcie: LINK Myślę, że komentarz jest zbędny... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 jaa pierd@$#^& co za typ... :P nie wiem no nie rozumiem tego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Dziasiaj kumpel przysłał mi to zdjęcie: LINK Myślę, że komentarz jest zbędny... :D Wow!!!!!!!! :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: Nie wiedzielem ze tak można!! :D :D :D :D :D Jednym słowem inwencja twórcza człowieka nie zna granic..... :wink: :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambusfly Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 o k!#$%a, ale kooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile on mial lat? czy wyglądał jakby był na coś chory? np zespół Downa? czy wykazywał wyrażne ślady postępującego debilizmu? w życiu czegoś takiego nie widziałem, ale kolo sobie klime zamontował, z drugiej strony 2 miechy i nic!!!! dla mnie rzecz niepojętna!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 zaniemówiłem..................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 oo lol bez komentarza :lol2: :lol2: hmm.. chyba musze to wyprubowac B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Taa chłodził powietrze wylotowe :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 To sie nazywa pasywne chlodzenie proca :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 To chyba KPINA!!!!!!!!!!!!! Qrwa co on chory jest na bezmzslnosc__ :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 heh ładne temperaturki musiał mieć ten procek idle 60C stress 75C :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 przy taktowaniu 300MHz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adokit Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Mi sie podoba, zawsze cos nowego fajny Mode :D Ja dałbym temu Gościowi złożyć jakis samochód to moze zobiłby samolot? Brawa za pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 poprostu az dziw że ten procek wytrzymał 2 miechy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ten co skladał ten zestaw był niesamowitym tępakiem i idiotą, że tacy się rodzą, pod sciane i rozczelać lub co najmniej wykastrowac aby nie płodził więcej takich dzieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 SZOK!!!!!! Ale pytanie moje jest takie jakim cudem procek wytrzymal az tyle??????????????????????? To jest az nieprawdopodobne!!!!!!!! No coz bez komentarza!!! :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) MEGA LOL :blink: :blink: :blink: Szkoda ze jeszcze grafy nie próbował w PCI wcisnąć. Był kiedyś przypadek, że ktoś nie mógł włożyć grafy tak jak trzeba było (bodajrze grafę agp2x w agp8x) i wsadził śledziem do wnętrza komputera, a potem się pytał na forum czy wszystko dobrze podłaczył bo mu nie chciało działać :lol: Edytowane 5 Lutego 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 może był dobry przepływ powietrza w obudowie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) widać że kolo "nie jeden komputer złożył" :lol: haha Edytowane 5 Lutego 2006 przez pain.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 SZOK!!!!!! Ale pytanie moje jest takie jakim cudem procek wytrzymal az tyle??????????????????????? To jest az nieprawdopodobne!!!!!!!! No coz bez komentarza!!! :-P intel ma diode termiczną i kiedy ma 90*C sie wyłacza no ale już dioda nic nie dała stało sie to co powino :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 SZOK!!!!!! Ale pytanie moje jest takie jakim cudem procek wytrzymal az tyle??????????????????????? To jest az nieprawdopodobne!!!!!!!! No coz bez komentarza!!! :-P zgadzam się :D to jest nierealne imho jakiś wałek :mad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że to jakiś fake photo:) to nie możliwe no nieeeee nie da rady:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Moze podczas pracy dmuchal na niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Rotfl, wymiękłem :lol: Że też są tacy ludzie Edytowane 5 Lutego 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Procesor moze pracowac bez radiatora- poszukajcie filmiku na Toms Hardware. Ale wtedy procesor obniza swoje taktowanie. Swoja droga musialo byc naprawde niskie, procesor nie powinien wydzielac wiecej jak 5W. Tyle rozproszy oslonka procka przy zachowaniu temp. na poziomie 50-70 st. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 dostałem zwieche... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 moding po byku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Kurcze normalnie śmiech na sali :-) Faktycznie ciekae co to za proc był widać dość wytrzymały warto kupować :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zagieło mnie jak to zobaczyłem śmiech na sali :-) Skąd ja to znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 łojezu!! :lol2: przeciez w instrukcji od proca pisze jak zamontowac radio :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...