Griszman Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zagieło mnie jak to zobaczyłem Skąd ja to znam "Wywiad" z cyganem na maxior.pl :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zdarzają się 'fanatycy' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 stare ! :P było na benchmark.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) To samo, tyle ze na AMD. Kiedys tez mi kumpel przyslal :P Ze tez sa tacy ludzie, co nie mysla... Swoja droga ciekawi mnie, jak on tam przymocowal coolera pod socket A :blink: Edytowane 5 Lutego 2006 przez jvt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 widze, że ten temat to będzie rekord postów hehe:) zacznijmy obstawiać ile będzie miał odpowiedzi za miesiac:] hehe żartuje......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 To samo, tyle ze na AMD. Kiedys tez mi kumpel przyslal :P Ze tez sa tacy ludzie, co nie mysla... Swoja droga ciekawi mnie, jak on tam przymocowal coolera pod socket A :blink: z tego co pamiętam to tego kompa otwierał ktoś z forum.purepc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Swoja droga ciekawi mnie, jak on tam przymocowal coolera pod socket A :blink:Może przykleił sie na paste termoprzewodzącą? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 cosik smierdzi mi to fakem : P4 ( albo cielak ) z 1 postu ... zauwacie ze ma paste na sobie i to rozprowadzona jaby ktos radiator zakladal amd na stronie 2 : tyz fake ... tyz pasta jest ladnie rozprowadzona i wyplynela na boki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Kiedyś tak na próbe podłanczałem procesor bez radiatora(taki już nie działający) kilka sekund i nie dało się go dotknąc. Więc nie wiem jak 2 miesiące mu działał, pewnie miał z -10C w pokoju, albo go w lodówce trzymał. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Też tak się bawiłem, po podpięciu przypalonego AXP 2000 :-P pufnęło i zaczęło śmierdzieć e-smrodem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 cosik smierdzi mi to fakem : P4 ( albo cielak ) z 1 postu ... zauwacie ze ma paste na sobie i to rozprowadzona jaby ktos radiator zakladal amd na stronie 2 : tyz fake ... tyz pasta jest ladnie rozprowadzona i wyplynela na boki dokładnie to samo zauważyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 dokładnie to samo zauważyłemdokladnie radaitor z tylu a na procku pasta .. sciemy na obu obrazkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 To z AMD to ściema, napewno nie chodził ten komp bo by się zaraz spalił. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 kazaliście mu zamontować wiatrak na tylnej sciance obudowy, to podporzadkował się wam :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Rzeczywiscie coś tu śmiedzi....ale gdyby to była prawda to szykuje sie niezły mod!! :lol2: niedługo wszyscy tak będą zakładać i dopiero sie porobi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Nie można być tak głupim... 100% Fake :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 To ściema, nie możliwością jest żeby ktoś kto bierze się za składanie kompa nie wiedział, że na procka trzeba dać chłodzenie. To przekracza moje pojęcie. Przecież cooler jest w pudełku razem z prockiem. Jeśli ktoś popełnia takie błędy to jakim cudem podłączył reszte komponentów. Normalnie sprawa nadaję się do programu Nie do wiary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 kolo dobry ;) miał poczucie humoru :) jak może się ktoś taki brać za składanie kompa?? ale w sumie utalentowany B) taki laik a włożył dobrze proc nie połamał nóżek i odpalił mu komp :blink: wow! chyba jakiś koleś z kasą bo inaczej bałby się o piniądze składając sprzęt no chyba że chciał zaoszczędzić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 fake jak nic i pomyslec ze jest tu tylu naiwniakow co dali sie nabrac ;0 ja jak wylacze sam wiatrak a bedzie radiator na procku to temp skacze do 50* (z 35-39) momentalnie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ta pierwsza fotka była na olślej a dokładnie w temacie pamietnik z zycia serwisanta jakos tak sie to pisało ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zdarzają się 'fanatycy'To prawda... Że procek ciągnął tak 2 miechy to.... Ciekawe czy go podkręcał :lol: .... POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak dla mnie to ściema gdyż: - procek ma na sobie pastę ciekawe czemu?? :lol: - komp by mu się ciągle wyłączał gdyż procek by przekraczal 90*C więc na pewno na nim nie działał 3 miechy..... Ale i tak się rozbawiłem jak to zobaczyłem:) PS. u mnie w szkole w jednej sali jest komp z prockiem 166mmx i nie ma juz od kilku miechów radiatora(pekła zapinka) ale nadal dziala - te pierwsze intele to było coś ;d;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Zamykam stary fake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...