Flecz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Potrzebuje dobrego chłodzenia do Semprona 3000+ s939 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 już nie mogłeś poszukać bo już tyle tych tematów było ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 już nie mogłeś poszukać bo już tyle tych tematów było ...... kamil ma racje... ale ja mam dobre serce:] freezer 64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 arctic freezer 64pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) arctic freezer 64pro może się czepiam ale niby co innego mu podałem??? ;) edit: teraz zauważyłem że jednocześnie posta napisaliśmy:D ale fuks hehe pozdro Edytowane 5 Lutego 2006 przez blank2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...