crusader Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Mam problem z zapora Outpost Firewall. Otoz co jakis czas net mi totalnie zamiera (neostrada 640) wczesniej nie mialem tego typu problemow, pojawily sie dopiero po przejsciu na outposta (poprzednio mialem zone alarma z ktorym tez mialem problemy bo nei chcialy sie wlaczac obrazki na stronach). Ni dziala GG, nie wczytuja sie strony, transfer 0 ! jedynie cos wysyla, sprawdzilem najnowsza wersja antivir personal - 0 wirusów, najnowszymi programami do zwalczania spy/ad-ware - 0 zagrozen. Outpost jest tez zaktualizowany do najnowszej wersji. Takie "zamarcie" netu trwa okolo 2-3 minut. Dochodze do wniosku, że chyba żaden firewall nie jest w stanie zaspokoic moich potrzeb :angry: Prosze uzytkownikow tego programu badz osoby ktore wiedza co moze byc nie tak o jak najszybsza pomoc, bo juz sam nie wiem czy wracac do zone alarma czy zostac na tym(raczej to pierwsze). Chyba ze ktos poleci mi inny jakis pozadny firewall. Z gory dzieki i pozdrawiam Pomoc jest juz zbedna :) poniewaz wrocilem do Zone Alarm i przy wstepnej konfiguracji programu nie zaznaczylem block pop-up, ads etc. i obrazki sie pojawiaja :) Pozdrawiam Edytowane 5 Lutego 2006 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...