Viperus Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam Mam problem z płytą główną Asusa A8N-SLI i starą kartą grafiki na PCI (ati mach64 2mb), podczas włączania komputera słyszę tylko jeden długi pisk i dwa krótkie... co mam z tym zrobić żeby działało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam Mam problem z płytą główną Asusa A8N-SLI i starą kartą grafiki na PCI (ati mach64 2mb), podczas włączania komputera słyszę tylko jeden długi pisk i dwa krótkie... co mam z tym zrobić żeby działało ? ustawiłeś w BIOS żeby szukał grafiki najpierw w gnieździe PCI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Nie mogę wejść do BIOSU bo ekran monitora zostaje cały czas czarny a głośnik wydaje tylko te piski, na tym się wszystko kończy. Gdy po raz pierwszy odpaliłem kompa to wszysko działało, po kilku restartach (niechciał wykrywać dysku) przestał działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clubaze Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Takie dzwieki oznaczaja brak karty graficznej lub nie podlaczony do niej kabel. Ustawienia biosa czasami sie sprawdza bo najczesciej komputer i tak szuka karty na PCI ale jako 2gą po AGP. Sprawdz ta karte, lub wsadz cos na AGP. Oczywiscie pierw zobacz czy wszystko jest dobrze podosciskane, zmien gniazdo PCI. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...