c@artman Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 chcialem sie dowiedziec jaki dysk 160gb ata najbardziej oplaca sie kupic poniewaz moj 40gb jest zbyt maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ja stawiam na Western Digital i Samsung :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c@artman Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) hmm no wlasnie tez nad wd sie zastanawialem, ale slyszlame ze sa glosne i lepiej kupic baracude, a tak z innej pulki jakie sockety plyt glownych przyjmuja dyski twrade z interfejsem eide i czy asrock K7VT4-4x moze przyjac inny interfejs Edytowane 5 Lutego 2006 przez c@artman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pccmaniak Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ja z mojej strony polecam seagate, sam niedawno zakupilem i niezaluje tylko ze ja mam na Sata. No ale co tam ATA czy SATA najwazniejsze ze 5 lat gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...