hector Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam, zasugerujcie jakieś notebooki w cenie 5000-6500. Szukam cegoś w miare możliwości twałego i prestiżowego Orientacyjna specyfikacja: centrino 1,7-2 GHz, 60-80 HDD, grafika może jak najbardziej być zintegrowana, matryca 14-15,4'' (panotama lub tradycyjny). Dobrze by było żeby posiadał port do stacji dokującej Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam, zasugerujcie jakieś notebooki w cenie 5000-6500. Szukam cegoś w miare możliwości twałego i prestiżowego Orientacyjna specyfikacja: centrino 1,7-2 GHz, 60-80 HDD, grafika może jak najbardziej być zintegrowana, matryca 14-15,4'' (panotama lub tradycyjny). Dobrze by było żeby posiadał port do stacji dokującej Pozdrawiam i dziękuję. Nie wiem czy sie orientujesz ale na posty tego typu stali bywalcy tego subforum (w tym rowniez ja) raczej ci nie odpowiedza. Poszukaj najpierw i zaproponuj konkretne modele ktore ci pasuja a nie kaz nam robic tego za ciebie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hector Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Na dziś mam na celowniku Toshiba Tecra S3-129 co o tym myślicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Trwale, prestizowe, zintegrowana grafika, cena do 6k - mnie to wyglada na IBMa jakiegos;) Powinienes byc zadowolony, przynajmniej z Twoich postow tak wynika;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam, zasugerujcie jakieś notebooki w cenie 5000-6500. Szukam cegoś w miare możliwości twałego i prestiżowego Orientacyjna specyfikacja: centrino 1,7-2 GHz, 60-80 HDD, grafika może jak najbardziej być zintegrowana, matryca 14-15,4'' (panotama lub tradycyjny). Dobrze by było żeby posiadał port do stacji dokującej Pozdrawiam i dziękuję. Ja tu nie wiem jakie mozesz miec dylematy??? Masz tak uniwesalne kryteria ze jakiego nie wezmiesz Toshibniaka, Della, HP, IBM z przedzialu cenowego 5000-6500 bedziesz happy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...