Chaos Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 moja skromna siedziba letnia (czytaj dom, wiekszosc czasu w akademiku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 a oto moje miejsce rozrywki/pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander! Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Teraz ja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No to moje wyglada tak 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Chwilowo moje stanowisko wygląda tak: http://img110.exs.cx/my.php?loc=img110&ima...ge=DSCN0747.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 http://www.teampuss.com/berkut/co2cascade/1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A oto moje stanowisko pracy na dzień dzisiejszy :) Kliknijcie w miniaturki aby powiększyć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 A oto moje skromne stanowisko, wyglada tak codziennie. Czasami zamiast kubka po jogurcie stoi puszka po piwie i inny sprzęt :D ps zdjecie kiepskiej jakosci bo robione telefonem :] add Mam jeszcze jedno stanowisko 8) może troche offtopicowe :D Mały dopisek... :] Ibanez RG270, Marshal AVT150 :) i Boss MT-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Tak wyglada moje Stanowisko dowodzenia ;] - 1,19 MB Kiedyś czytałem w tym topicu żeby zamieszczać też fotki serverów , a więc oto i on Server 1,17 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 U mnie to wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 tak to wyglada w domu, na studiach inaczej bo inne biurko i wiekszy syf :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 to moje stanowisko :P a talezy ani szklanek nie ma bo chyba Mamie byly potrzebne to zabrala :D http://andrew85.republika.pl/IMG_0140.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Nie mam cyfraka zeby zrobic aktualne zdjecie wiec zarzuce zdjeciem sprzed roku: http://www.sladewski.republika.pl/hardware/komp1.jpg :lol: Byl to okres intensywnych modyfikacji i testowania roznych plyt glownych wiec nie warto bylo tego upychac do budy za kazdym razem... Zwroccie uwage jak wazna role spelnia ta dyskietka :D Polowa sprzetu widocznego na zdjeciu sluzy dzis komus innemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T.pL Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) moj maly kolorowy syf :D Edytowane 10 Lutego 2005 przez Mr.T.pL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) tak to wygladalo kiedys a tak wyglada teraz Edytowane 13 Lutego 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 nie aktualne aktualne zrobie jak znajde ładowarke to aparatu : O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Radek: smacznego :) ps. fajna masz obudowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Zdjecie cykniete fonem przed minutą. Sorry za rozmazanie, ale ten tryb nocny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Mam jak narazie takie zdjecie - izometryczny widok monitora (przepraszam za jakosc): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 A to moje stanowisko dowodzenia, nic specjalnego, ale zwróćcie uwagę na fotel Prezesa, ma ktoś taki:??:Sorka że trochę ubraniami przysłoniony, jak będę miał lepszą fotkę to zamieszcze dla zainteresowanych:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 A to moje stanowisko dowodzenia, nic specjalnego, ale zwróćcie uwagę na fotel Prezesa, ma ktoś taki:??:Sorka że trochę ubraniami przysłoniony, jak będę miał lepszą fotkę to zamieszcze dla zainteresowanych:) 1282743[/snapback] Ja mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Oto mój skromniusi kącik: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 http://img116.exs.cx/my.php?loc=img116&image=p20300252xa.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 U mnie też się trochę pozmieniało ;) To już moje trzecie mieszkanie przez ostatnie pół roku :) Niestety moja pracownia zostałą w Chełmie, a teraz okupuje 1-pokojowe mieszkanie :D Monitor CRT stoi chwilowo przejściowo. Docelowo planuje tam LCD 19"... kiedyśtam. Porządek zupełnie przypadkowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Dobra to i ja dodam troche swoich zdjec: Athlonik: NIestety juz resztki WC ktore nie wchodzi na s939,chlodnicy juz nie ma,poszla do kogo innego :cry: . TO by bylo na tyle. Edytowane 25 Lutego 2005 przez =H2o=Destroyer[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) Tak to u mnie wygladalo, gdy skladajac kompa dla dziewczyny i instalujac jej winde pracowalem na notebooku. Edytowane 25 Lutego 2005 przez yahve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Oto moje HQ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...