luks__pl Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no i czym się chwalisz? 1581624[/snapback] żółtą kaczuszką na obudowe :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 kaczuszka i owieczka rox ;] ale klawa rzeczywiscie mogla by byc bardziej fajniejsza zeby pasowala pod monitor ;] (hi ur8an) 1589371[/snapback] moje świnki sycą bardziej czyż nie? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 (edytowane) pozwolcie ze wroce do tematu oto moje http://img352.imageshack.us/my.php?image=i...90resize2ku.jpg tylko nie zazdroscic tapety (na scianie), ona nie jest na sprzedaz ;) Edytowane 13 Sierpnia 2005 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Przy tym biurku "obijam" się w pracy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nowy nabytek :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ładny, ale ja wolę czerń :wink: Ten mój to jeszcze IBM by IBM, a nie jak teraz IBM by Lenovo :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 To ja tez sie pochawale jak wyglada moje miejsce pracy i zabawy w tym miesiacu, kiedy jestem sam w domu i wole siedziec przy laptopach, niz przy zwyklym. To jest tylko tymczasowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Hi Obecnie wygląda to trochę inaczej w miejscu gdzie widać lapa znajduje się płyta główna itd. jadę bez obudowy. Podczas serwisowania jednego z komputerów. http://www.krzemieniewo.sandor.com.pl/praca.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 http://img.photobucket.com/albums/v304/mks...ix/100_0590.jpg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Moja siedziba: Druga siedziba: Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez afrodyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Jeszcze cieple fotki z wczoraj. :D Wyciagnalem wszystko, bo montowalem brakujace blaszki - mocowania mobo do tej tylnej duzej blachy, a skladac jakos mi sie nie chce - tak ladnie jest. :P Wiatrak na CPU zalozylem cichszy, ba, nawet nieslyszalny (w porownaniu do poprzedniego ofkoz). Niestety nie ma wiatraka idealnego - odczyt z MB to ~42*C w idle, ale na razie nie podkrecam, wiec moze zostac. Wiem, ze plyta zawyza, ale nie mam aktualnie elektronicznego termometru. Nie bijcie za balagan, ale tak juz musi byc, bo przed chwila wszystko to do kupy zlozylem. Przynajmniej komp jest oryginalny i mniej sie grzeje MB i dyski. :) Edytowane 5 Lipca 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A oto mój "chlewik": http://img.photobucket.com/albums/v343/Szemhazej/biurko.jpg Pozdrawiam Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A to moje! w tym momencie jest czysto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Tak wygląda moje biurko(na nim od czasu przeniesienia do mnie kompa jest zawsze tak czysto), po prawej na 2 szafce nie widać tylko 5 głośniczka, centralnej części mini wieży i książki. Pozatym na pulpicie zawsze brak tapety i nie ma tych fotek, są tylko ikony podstawowe(Nie lubię zaśmieconego pulpitu i nie lubię motywu z win XP wolę klasyczny). Według odczytu z czujnika temp. procka to max 45'C(w stresie, zazwyczaj ok 40'C), twardziela 32'C a ogólnie w budzie ok 40'C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata11 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) a to moje miejsce spedzania czasu troche syfu ale nic to.. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez agata11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 no to tera ja :P raz dwa i trzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro911 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 moje: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ogólny widok na biurko namber łan : Zbliżenie na biurko namber łan : Biurko namber tuu : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ..a to moje: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolarzz Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) No to moja kolej: zdjecie pierwsze zdjecie drugie Pozdrawiam EDIT - teraz powinno byc ok, sorry za problemy (***** Interia....) Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez stolarzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) czas na moje aktualne foty :) Stanowisko Buda Moja Maskotka :P a co do rozmiaru fotek to chyba moglo by byc te 800x600 bo raczej malo kto pracuje juz w rozdzielczosci mniejszej niz 1024x768 Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez daFojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) ,Jul 24 2005, 20:16]Jak tylko bedę miał cyfrówkę pod ręką to zarzuce fotki :) 1564666[/snapback] Jak obiecałem, tak i robię. Najnowsza wersja mojego stanowiska: Rys. 1: Rzut oka na całe biurko. Rys. 2: Biurko w powiększeniu. Rys. 3: A na tym słucham muzy ;]; Edytowane 4 Września 2005 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 http://paranoya.internetdsl.pl/pic/szafa/ Nic dodać nic ująć - małe przemeblowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Wreszczie czas na moje :] Byłem cały weekend w górach (na fotkach mam nawet nie rozpakowany plecak) dlatego mam malutki bałagan, którego nie chciało/nie miałem czasu posprzątać: ' Jak widać mam już klawę Labteca (thx Stolarzz) chcę jeszcze zmienić myszkę i głośniki tak by komponowały się lepiej kolorystycznie ;] No tak krzeslo do wymiany ale nic ciekawego nie znalazłem ;] A to mój złomik ;] Fotki raczej kiepskiej jakości ale nie chciało mi się bawić z ustawieniami aparatu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 a to mój kącik serwisowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Oto moje stanowisko pracy (i zabawy :wink: ) Szczegoly o WC tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...