sansaba Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) My little bordello :D Jak trochę to ogarnę to walnę nowe foto, ale skoro tak jest na codzień (bo ten pokój to tylko moje terytorium :evil: ) to po co mam Was i siebie okłamywać :blink: :lol2: P.S. "biurko" oczywiście jest składane na płasko i mobilne, na kółkach... pozdrawiam sansaba @ UPDATE Ekhm, jak zobaczyłem jak to paskudnie wyglada to kupiłem sobie biurko.... Teraz jest duuużo lepiej Edytowane 10 Grudnia 2006 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 daje to co przedtem ale już bez tych lampek świąecznych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 To i Ja się dołącze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 a tak u mnie to wyglada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Na pewno masz je przyklejone :wink: Btw...tu w tej chwili siedzę i przeglądam forum :) fotki z telefonu, dlatego takie lipne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 nie sa przyklejone, po prostu nie jestem ofiara :P a tu stanowisko przystosowane do gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) No i ja się pochwalę moim stanowiskiem i... Kotem :) http://img109.imageshack.us/img109/9334/stanowiskoec2.jpg Pozdro Prawda ze jest naj naj naj ladniejszy ??? :lol: :lol: :lol: Edytowane 26 Listopada 2006 przez Kiczis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 A to moje miejsce pracy i zabawy;) Jakość słaba ponieważ foty robione telefonem. Pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Główne stanowisko pracy :) Serwer sieciowy + shell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 To może coś w klimacie świątecznym: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 a oto moje centrum dowodzenia światem. ver. 2.0 beta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Przeniosłem kompa do mojego pokoju, ale nie starczyło kabla sieciowego, więc dopóki nie kupię dłuższego, komputer stoi na podłodze [; A i wreszcie złoma władowałem do budy :D EDIT: Zamiast załatwiać kabel sieciowy, przestawiłem biurko pod ściane Zdjęcie robione komórką (Nokia 3650, aparat VGA - czyli 0,3mpix), jak załatwię coś lepszego, walnę fotki w lepszej jakości Edytowane 24 Grudnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Święta świeta. Brakuje jeszcze choinki ;] Edytowane 20 Grudnia 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Mój pokój rozkoszy mieści się 150 cm po niżej poziomu morza :lol2: :D Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) no to tera ja ! tada! :D od miejscowki do grania to ja mam lozko obok, rozwalam sie z padem wygodnie i pykam Edytowane 20 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 dam foto bo mi ktoś z zaskoczenia w pokoju posprzątał ;d;d;d zwykle w pokoju mam fenkszui czy jak mu tam :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 To teraz kolej na mnie :) ale czysto mmmmmm :lol: taaaa :-P moj PC :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Oto moje stanowisko pracy i odprężenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Tak wyglada to u mnie: Pod kombajnem siedza sobie moje dwa pajaki: Murinus i Geniculata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Moje stanowisko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 jak wszyscy, to wszyscy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Prosze nie zwracac uwagi na dywanik ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 No to ja też - zdjęcia to pomniejszone klatki z ujęcia kamery cyfrowej, aparatu nie mam, Na zdjęciu poniżej nieoceniony i niezastąpiony śrubokręt z podpisu :lol2: Ogólnie to mam zamiar poskładać te części wreszcie do nowej obudowy, tylko że zabieram się do tego już trzeci miesiąc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ale macie fajne pokoje ;X To ja też dam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Świąteczny klimat widąć po choince na wzmacniaczu :D Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Enjoy the ride Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) To i ja sie dorzuce :wink: Tu większy rozmiar: TYLKO NIE KOMENTOWAĆ FOTELA :lol2: Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) A to moje skromne stanowisko ;) Edytowane 26 Grudnia 2006 przez pisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Christmas Edition : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Moje stanowisko: Mój pieseczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 jutro wrzuce lepsze fotki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...