Sens Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 O to moje stanowisko i sprzet: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A co mi tam dorzucę dwa zdjęcia przy UWAGA! średnim burdelu. Bywa że płacze nad własnym losem i to sprzątam ale przy intensywnej pracy bywa jeszcze gorzej. :lol: normalne: z lotu ptaka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) no to i ja sie pochwale, brzydko telefonem to wszystko wygląda, ale zgubiłem kabel aparatu. Troche bedize trzeba ogranąć ;) EDIT: Chwilowo PC bez WC, dopiero jak wmontuje wszystko do budy. Edytowane 31 Grudnia 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Oto moje stanowisko :) - zdjęcia w średniej jakości, bo robione za pomocą telefonu. Stanowisko PlayStation 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) troszke mi wstyd ale zaprezentuje to edycja: tych "telefonow" nie nawstawialem specialnie, poprostu tyle tego mam na chacie :blink: Edytowane 6 Stycznia 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Czas na mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) na codzień :lol: :lol: :lol: Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Miejsce pracy i relaksu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Moje... ;) Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Driden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 wersja 1024x768: http://orion.media4u.pl/~ogo/komp_2.jpg wersja 1024x768: http://orion.media4u.pl/~ogo/komp_1.jpg wybaczcie brak porządku, jeszcze nad tym pracuje w tym tygodniu zmiana zasilacza na mocniejszy z odpinanymi kablami, co pomoże w rozplanowaniu "na stole" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prosac Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 troche nieporządek ale u mnie wsumie tak na codzień :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Dzis rano: a jka mam taki burdel ze sie ruszyc nie da to biore lapa i siadam na lozku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Moje centrum dowodzenia: I z innego ujęcia: Ech, białe ściany i odbiło nieco za mocno światło z lampy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) My room po maly sprzataniu :D mam zdjecia z burdelu jaki mialem dzisiejszego ranka ale az wstyd je pokazac.... ...:: UPDATE - 05.07.2007 ::... Edytowane 5 Lipca 2007 przez Roxas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 A oto moje stanowisko B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkub Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 http://img218.imageshack.us/my.php?image=p12000029nn.jpg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Tu moje miejsce pracy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael86 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Moje małe centrum dowodzenia:)) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) chyba moj stary server padl :(, no ale nic, maly update; skromne dwa glosniczki :P (w porownania do systemu Michael86'a) :D Edytowane 23 Stycznia 2007 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 No a to moje centrum xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 obecnie tak to wygląda :rolleyes: zazwyczaj troszke najmniej potrzebnych rzeczy na podłodze, łóżku tudzież biurku :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 A to może i ja się pochwale jednym z moich stanowisk: Za pare dni jak odzyskam aparat to wrzuce lepszą fotke i fotki pozostałych stanowisk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) A to może i ja się pochwale jednym z moich stanowisk: Edytowane 30 Stycznia 2007 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and2 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) ale macie cacy stanowiska, ja aktualnie jestem na froncie (sesja in progress) wiec porzadek na dalszym planie. ...a wyglada moja forteca nastepujaco: na biurku w jakims pudelku innym lezy sobie GA-8IPE1000 Rev.3 kupiony za 100 zeta :) tutaj z lotu pterodaktyla i tak jest lajtowo bo ostatnio na podlodze staly 4 maszynki w tym 2 rozebrane na elementy pierwsze, dochodzilo do tego ze spałem na połowce łozka bo na drugiej spały komputery :unsure: jeszcze 2 tygodnie i posprzatam :wink: Edytowane 4 Września 2008 przez and2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 A to ja też coś pokaze ;) A tu obok stanowiska mini bunkier: Niby niepozorny ale ukrywa część (niewielką) mojego sprzętu codziennej pracy ;) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Mały update mojego workstation. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Oto moje po przemeblowaniu: * ~ * Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Moje miejsce pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 troche bylo klopotow z dorobieniem "miejsca" na podkladke ale wkoncu dalem rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...