bamboocha Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) no to tez sie pochwale: Edytowane 8 Lutego 2007 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) updejt fotka robiona telefonem Edytowane 8 Lutego 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 tymczasowe ustawienie, m.in. glosnikow :) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 moje nowe stanowisko z moim ukochanym komputerkiem apple mac mini :D A tak było wczesniej... ehh :/ Jak widać apple wprowadził u mnie w pokoju ład i poządek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) A to moje centrum dowodzenia :wink: Edytowane 11 Lutego 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) gratuluję umiejętności obsługi resajzera... :) Oglądam tak te wasze siedziska... i w większości jakieś takie bez smaku :).. Zwykły pokój, ze zwykłym biurkiem, na którym stoi zwykły LCD... nuuudy - że sie tak wyrażę... Już pominę fakt, że niektóre zdjęcia są pozorowane... :) no to moje zrobione tak_jak_siedze chwilę temu... Nie mówię ze porządek jest.. ale mi biurko słuzy jako pamięć podręczna... więc miernik, śrubokręt, zasilacz regulowany, 2tyś elementów elektronicznych, kawałki moda, kartki, serek danio, latarka czołowa, kalafonia do lutowania, pożywienie, picie musi być! :lol: Edytowane 17 Lutego 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) I moje: Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez bart132 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Zobaczcie jak wygląda teraz moje stanowisko To przez pokręconą zimę, pełno wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Posprzątałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Fotka z gsm'a więc jakośc mierna... Chwilowe stanowisko pracy... zwłaszcza te kable... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Na codzień ;) najładniejsza częśc pokoju :lol2: na reszte lepiej niepatrzyć ;). i stylowa obudowa.... jak narazie z lipnym chłodzeniem :( niestety zabrakło $$ Edytowane 8 Marca 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 U mnie to wyglada tak, przy czym przed chwilą sprzątałem, bo panna do mnie przychodzi. Gdyby nie ten fakt to bałbym sie tu pokazywac jak wygląda moje biurko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) U mnie się nigdy nie zmienia. Zawsze jest bloom i hdr, wygładzanie na maxa. Do tego stare babcine krzesło, razem ze stołem takim, na którym można wystawić komunie i wieksze urodziny! Drugi komp, właśnie do niego jedzie Fortron, 7600gs pod agp, 512 ramu. Edytowane 21 Marca 2007 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Moje centrum dowodzenia na stancji :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 U mnie teraz tak to wygląda.. i jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 a tak jest w tej chwili u mnie (zdrówko) : Dziuby skąd tyle wody?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) To i ja się pochwalę: Dopowiem tylko, że mój komp cały jest w skrzynce, a ten pająk obok to komp dodatkowy przeznaczony na serwer. Obecnie naprawia dysk kumpla. :] A to CD to Gentoo 2006.1 :] W sumie trochę głupio mi, bo większość tutaj ma LCD, płaskie klawiatury i ładne czarne budy. Ja albo zmienię klawiaturę i monitor, albo.... kupię laptopa. :P Edytowane 23 Marca 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 a to moje stanowisko zabawy :lol: telefon był tylko odpowiedzią na miejscówkę Bryca na shackit :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Miejsce partyjek w GoW z mastha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Jakos tak wyglada to u mnie: Do zdjecia posprzatałem :mrgreen: To na trzecim zdjęciu to taki 'maly schowek podręczny'.. Edytowane 28 Marca 2007 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leiber Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) ogolny rzut oka na miejscowke blizszy rzut... moja obudowa :D pseudo atx - zasilka musi lezec obok zeby nie zakrywac wiatraka od procka -_-" a tu czesc mojego "komisu" dysk 4GB kara muzyczna i telewizyjna 2 kieszenia a w tle konsolka NES :> "komis" part 2 co tam nie lezy ... 3 zasilki 4 procki 3 plyty glowne 2 karty graficzne wiatrakow troche itd itd ogolnie porzadek wzgledny bo swieta ida :D btw to nie jest tylko stanowisko pod komp - robie tutaj wszystko od surfowania przez granie "robotki reczne " nauke itd ale nie ukrywam ze sterylna (tylko biurko i komp ) atmosfera by mnie chyba zabila xD Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez leiber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mały Apdejt mojego stanowiska kontroli nad swiatem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no to niech bedzie i moje do kompletu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 A to moje stanowisko na stancji: I moja maszynka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 a to moje stanowisko pracy w pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahim Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Moje stanowisko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 moje stanowisko <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Moj cichy kącik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...