evocati Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Moje miejsce pracy (najczesciej) i zabawy: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) oto moje skromne stanowisko, jakie urządzilem sobie w akademiku ;) Edytowane 24 Stycznia 2008 przez s0lid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penemue Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2008 przez penemue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 jak na statku w matrixie :lol: rispekt :D można wiedzieć po co Ci tyle monitorów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 @penemue Świetne centrum dowodzenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 jak na statku w matrixie :lol: rispekt :D można wiedzieć po co Ci tyle monitorów ??Faktycznie istny Matrix... a po ilosci kompow i sprzetu wokol nich wnosze, ze powazniejsza edycja audio/video wymusza zrobienei sobie takeigo "kącika". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 @penemue co to za fotel ? mój kręgosłup chyba by się z niego ucieszył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 heh Tak kiedyś wyglądał mój pokój :), dobrze ze nauczyłem sie sprzątać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Nie licząc tego, że mam nowy monitor, to prawie wszystko po staremu :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mam pytanie do osób posiadających ten monitor, lub model z mniejszą matrycą (2032BW) - czy wam też obudowa (z przodu) się tak kurzy? Muszę codziennie wycierać, ponieważ widać sporą warstwę kurzu (jest to co najmniej dziwne - normalnie taka powinna być po paru tygodniach) Edytowane 13 Lutego 2008 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Spryskaj to czymś antystatycznym, troche pomoże. A że czarne i błyszczące to widać kurz jak cholera, nic nie poradzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Te Samsungi tak mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak na szybko fota walnięta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco1111 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 a to i ja się pochwale :) zdjęcia kiepskiej jakości bo tel. robione Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 W sumie od 3 miesięcy trochę się zmieniło, przynajmniej nowe głośniki są ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Po zakupie nowego monitora, postanowiłem, że warto by dla niego jakoś uprzątnąć pokój. Oto efekty: :-P Przed: Po: Przed: Po: Przed: Po: Łącznie z porządkiem w szafkach itp. zajęło mi to 5 godzin :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 macie w miare czyste stanowiska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Kret co robi na twojej półce denaturat ?:lol: Moje bez zmian ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Kret co robi na twojej półce denaturat ?:lol: Kiedyś służył mi do wycierania rezystorów po pencil-modach. Obecnie używam do czyszczenia coolerów z pasty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 To i ja się pochwalą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Stanowisko pracy z prawej z przodu z lewej kalkulator Stanowisko rozrywki: Wersja alternatywna :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Miejsce do pisania postów: http://img296.imageshack.us/img296/3549/dscf4750jh8.jpg z prawej... http://img376.imageshack.us/img376/5721/dscf4752jv5.jpg od strony operatora http://img376.imageshack.us/img376/2757/dscf4753lc9.jpg ...z lewej http://img376.imageshack.us/img376/3401/dscf4754xh6.jpg post maker machine Plac zabaw: http://img376.imageshack.us/img376/7029/dscf4757ij0.jpg inspiracja do pisania postów http://img376.imageshack.us/img376/5561/dscf4758kc7.jpg zabawki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 W pracy ... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) no, swiateczne porzadki zrobione, teraz mozna stanowisko pokazac %) Edytowane 22 Marca 2008 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 fajnie estetycznie, podoba mi się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 u mnie sie troche pozmienialo wiec prosze fotka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Kucyk :o Co to za monit, klawa i glosniki? Jakis zestaw apple? Mozesz powiedziec bo szukalem podobnego a nigdzie w necie nie moge znalezdz... (glownie monit) Edytowane 27 Marca 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 to nie monitor st1ch'u, to imac, masz wszystko w sigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 troche sie pozmieniało a tak kiedys było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) A ja niedawno sie przeprowadzilem i doprowadzilem w koncu do skutku jedno swoje male marzenie. Zrobic sobie samemu biurko... satysfakcja gwarantowana albo... strata pieniedzy ;) Z poprzednich stanowisk nie bylem dumny, wiec nawet nie probowalem sie nimi tutaj "chwalic". Zaraz po przeprowadzce kisilem sie na takim oto "stanowisku" tymczasowym: Jak widac na zalaczonym obrazku bardzo mnie ono mobilizowalo do skonczenia projektu i zabrania sie za nowe biurko. 70 cm szerokosci to nie jest to co tygryski lubia najbardziej :) Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć. "Projekt oraz making of..." HQ rendery sobie darowalem, nie chcialo mi sie bawic, a mialo mi to dac tylko obraz pogladowy jak to bedzie wygladac. Nabralem szacunku dla zawodu stolarza, a przy okazji nauczylem sie nowych rzeczy i inaczej juz patrze na meble :) Efektem 3 dni ciężkich robót jest to: Prosze o powsciagliwosc w komentowaniu kaloryfera :D (drzwi sa rownie bajeczne...) W tym pokoju kazda czesc zyje swoim wlasnym swiatem kolorow, pozostale meble tez nie pasuja, ale nie moglem zalatwic wszystkiego jednym machnieciem reki.. musze miec cos na deser. Wszystko w swoim czasie. Biurko wydaje sie duze (160cm), ale po odjeciu segmentu z szufladami (ok 45cm), kompa i "marginesow" po bokach zostaje przestrzeni roboczej na nogi ok 80cm, a to wcale nie jest tak duzo, czasem czuje ze dodatkowe 20-30cm zwiekszylo by swobode, ale z drugiej strony nie wiem czy chcialoby mi sie wtedy jezdzic od szuflad do kompa i z powrotem ;) A propo kompa to on tez bedzie czarny w tym roku.. zakochalem sie w CM 590 albo CM 690, jeszcze musze doprecyzowac to uczucie :) Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 tak jakos mnie wzielo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...