torque Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No to i ja pokaże miejsce gdzie spędzam dużo czasu :D Na biurku raport z elektry, który męczę <_< Sry za bałagan :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Moje stanowisko na Bielanach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 A oto mój kącik ^^ Jak posprzątam to dam apdejta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 "wypasiona" tapeta na ścianach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Ja miałeś 14 lat to pewnie nie lepsze rzeczy na scianie posiadales ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Ta tapeta już ma z 6 lat ;) Ale ogólnie to na innym forum o temacie xbox'a też się śmiali z niej ^^ ;) Ja nie przywiązuje uwagi do tapety ;] Zawsze mogła trafić się gorsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Gucio na forum z tego co pamiętam miał fotel w kłólika Bugsa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Biało mi... ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) no to ja się pochwalę :P nie za ładnie nie za brzydko :D Edytowane 31 Maja 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Moje skromne stanowisko: P.S monitor i biurko tymczasowe :P Edytowane 3 Czerwca 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jedyna słuszne głośniki do kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 najlepsze głośniki xD XD ładne są ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Trochę wysprzątałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Coś wysłużony ten MacBook :D. Nie długo pokarzę kolejną wersję mojego stanowiska :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) u mnie to wygląda tak ;) w sumie mam jeszcze zwykły fotel jak siedzę dłużej, ale rzadko go używam ;) edit ale byki ;) Edytowane 9 Czerwca 2008 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 http://img229.imageshack.us/img229/8125/dsc00128um0.jpg u mnie to wygląda tak ;) wsumie mam jeszcze zwykły fotel jak siedze dłużej, ale żadko go używam ;) http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=rzadko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 U mnie aktualnie wygląda tak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 No to mój skromny konfig :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 WIeczorową porą P.S.: KAX_ tych głośników to nie mogłeś bliżej głowy i monitora przystawić :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 A to i ja wrzucę fotki. Tak było kiedyś i na szczęście już nie jest: A tak jest teraz: Trochę bliżej: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Workstation ver. 2.0 Playstation ver 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) To i ja dodam foty swojego stanowiska. Sorry za jakość zdjęć ale obiektyw w aparacie trzeba wyczyścić. Moje maleństwo: A tu od środka: Wypadałoby zainwestować w jakiegoś lcdka żeby zwiększyć przestrzeń na biurku, a poza tym od tego zginania plecy trochę bolą po dłuższym posiedzeniu przed monitorem. No i grafa troche się nudzi na 17 calach. Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez ReaspowN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 KAMILcom a żeby włożyć płytę do napędu odsuwasz monitor?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Do zdjęcia Aktualnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Tak wygląda po aktualizacji: Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) To moje krolestwo B-) Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Pozwolę sobie odświeżyc temat: Wreszcie człowiek się nie 'dusi' siedząc przy kompie... ps. Stary CRT tymczasowo, za jakiś czas wleci siakieś 24" LCD, tak samo myszka - rozwaliłem sobie odbiornik z RX650... więc kulkowa wraca do łask :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 http://images32.fotosik.pl/364/43e2b6529550c78a.jpg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...