B3niu Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Nie ma to jak czystość i porządek:D Edytowane 5 Października 2008 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Update stanowiska, to i update foto ;) Monit standardowo jest w pozycji frontowej. Po prostu tak lepiej wygląda na focie. Troche bałagan w kablach, ale kto by na to zwracał uwagę. Tyle gier do przejścia, tak mało czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nowy nabytek - Samsung 2493HM :) Niebawem lepsze foty wraz ze sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Aktualna wersja: Wreszcie człowiekowi wygodnie siedzieć na kompie, mając sensowniejszy wielkościowo monitor... Kiepska fotka bo oświetlenie w pokoju mam słabe (efekt zamierzony) a i N5610 zdjęć nie robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palato Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Głośnik niskotonowy na krocze? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tymczasowy fotel... standardowo będe siedział wyżej :E Nie - nie był to efekt celowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) No i moje stanowisko po gruntownych porządkach :) Edytowane 22 Grudnia 2008 przez ArturMaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Heh, Święta za pasem -> mandarynka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 OCB z tą mandarynką na święta? :blink: Wszyscy tam o tym, a ja żadnego związku nie widze, a wręcz przeciwnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Chyba chodzi o to że na święta jest zwiększony popyt na mandarynki/pomarańcze ? :lol2: :blink: tzn pełno wszędzie po sklepach mandarynek w okresie świątecznym - no i chyba jeszcze to ma jakieś powiązanie z komuną ^^ :E w sumie to nie mam pojęcia :> Edytowane 23 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jedyny związek z tymi cytrusami to to że na święta wbija się w nie goździki by ładnie pachniało w domu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) A nie pamiętacie drogie dzieci prezentów pod choinkę w czasie komuny? Głównie w takich świątecznych paczuszkach były mandarynki :P. Edytowane 23 Grudnia 2008 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 zawsze to jakiś rarytas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Bo to wtedy zarzyjaźniona z reżimem Socjalistyczna Kuba przysyłała na święta statkami pomarańcze i inne cytrusy. Fidel był wspaniałomyślny. Viva Fidel, Cuba Libre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwok Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) A tak wygląda moje świąteczne stanowisko pracy. Wesołych Świąt Po świętach rzeczywiste miejsce pracy, ale to jak się ogarnie i sam będę tam mieszkać a to już niedługo. Edytowane 23 Grudnia 2008 przez mwok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Dzięki za wyjaśnienie ;) Przy okazji trochę ogarnąłem i strzeliłem fotkę, bo trochę sie zmieniło :) Edytowane 2 Stycznia 2009 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 U mnie tez sie troche zmienilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 mała przebudowa stąd brak biurka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) moja szaranagajama Edytowane 30 Grudnia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 PelzaK - jesteś bez serca! Gdzie podkładka pod MX`a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Chyba została użyta na mod lewego rogu biurka, co by się dziecko nie nadziało. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wystrój izby mej: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 PelzaK fajna obudowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Oczywiście zaraz po porządkach, teraz to burdel jak zwykle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 A gdzie masz głośniki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jeden na parapecie po lewej stronie, drugi obok drukarki po prawej stronie. Jednak głośników nie używam zbyt często, zazwyczaj słuchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Mój poświąteczny bałagan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 a oto moje skromne biurko :D troche ciasne ale po nowym roku sie to zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 O to moje skromne centrum dowodzenia :D ze świątecznym akcentem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...