Maniakalny Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Używasz aktualnie ITXa jako podstawowego PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 patrząc na to ogólnie coraz bardziej mi się to wkręca :D Ludzie się pytają gdzie masz kompa szukają jakiejś dużej budy a tu walizka wielkości torebki kobiety :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Używasz aktualnie ITXa jako podstawowego PC?tak, do czwartku bedzie jeszcze moj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomoMadej Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Pełen minimalizm. Jest ciut nieaktualne, ma ze 3 miesiące. Od tego czasu zmieniłem głośniki na x-540, a w środku przybyło x-fi fatal1ty gamer pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 troche aktualizacji ;) stanowisko cale pod serie cod'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Kiedy internet jest tylko pod drzwiami... Kaaban @ work :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Ponieważ mój stolik wzbudził spore zainteresowanie przedstawiam parę fotek. Wcześniej trochę wyjaśnień: - lubię siedzieć twarzą do środka pomieszczenia - 5 kanałowy dźwięk (4 kolumny w rogach pomieszczenia) i centralny na półce stolika - chciałem aby moje stanowisko było mobilne (odkurzanie itp) - chciałem żeby big tower był zintegrowany ze stolikiem - chciałem pozbyć się wielu kabli na podłodze i udało mi się je zredukować do 4 - w planach większy monitor - obecny to 19". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Przykład jak nie należy rozmieszczać głośników;) reszta ok:) a nawet bardzo ok:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Masz rację, w dalszych planach mam stojaki może wymianę kolumn i lepszy ampli ale zawsze są inne wydatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) Pisałeś wcześniej gdzie takie biurko można dostać. Czy robione na zamówienie? Edytowane 12 Marca 2009 przez mlun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 biurko kupowałem tutaj: http://www.openriver.pl/p/pl/1/biurko_komp...stt-ma126g.html ale dzięki uprzejmości sprzedawców troche inny komplet niz standard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Waga netto 48 kilo, nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 w sumie na szybkacza strzelone zeby pokazac znajomemu, to i tu wstawie ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dzisiaj w pokoju zrobiłem małe przemeblowanie. Biurko wylądowało w zupełnie innym miejscu niż wcześniej. Teraz monitor mam na wprost, a nie jakoś tak po skosie. No to zamieszczam nowe zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 i gwóźdź programu - klawa (przed i po) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Nie no apokalipsa się zbliża - Maniakalny wyczyścił klawiaturę i ogarnął biurko lol :D :D Kiedy ostatni raz miałeś tak uprzątnięte biurko? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Maniakalny coś słabo czyściłeś, miedzy klawiszami widać syf, o numpadzie chyba w ogóle zapomniałeś... Jak ja kiedyś czyściłem to wyjmowałem klawisze i do miski z wodą, każdy oddzielnie szczotką, można było później z niej jeść hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 a tu u mnie ukazuje się dyskretny syf pokojowy przez właz pionowy główny ;) jak widzać zdrowy tryb życia na podłodze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 troche aktualizacji ;) stanowisko cale pod serie cod'a ;] Mnie to by ciach! wziął jakbym miał siedzieć przed takim czymś :D wczoraj zamówiłem zwykły stół 140x90x80 :D Nie lubię biurek za mało miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 A tutaj moje stanowisko: Niedługo będzie aktualizacja i zmiana monitora na większe, lepsze i w liczbie mnogiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 tak moje stanowisko pracy wygląda: w tle dysk Maxtor 250Gb -stara atramentówka HP -Myszka+Klawa Logitech -Monitor* (niedługo do wymiany) NEC 17" -Pad Logitech Dual action głośników nie widać bo są za moimi plecami od wiezy Philipsa :D *skubany trzyma się już 6 lat, ale przy 17" mój PC trochę się marnuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 A tutaj moje stanowisko: Monitor LG 19 cali, komp jak w sigu, słuchawki Philips SBC HP250 (ale już się do wymiany kwalifikują, zbyt dużo imprez typu LAN Party przeżyły :P), drukarka Brother DCP-115C - istny czołg, Brother górą, HP, Lexmarki, Canony, etc. kanałami!; wieża Technics EH-770 (niestety podpięta pod zintegrowaną dźwiękówkę, na coś lepszego notorycznie kasy brakuje, a cenię sobie raczej dobry dźwięk...), router Planet, we- i zewnętrzny termometr, zegarek. ;) Nie dało rady wyrwać biurka o na tyle godnej powierzchni blatu i cywilizowanym wyglądzie, żeby był na moją kieszeń, więc wszystko stoi sobie na starej ławie. Kłóci się to z moim wrodzonym pedantyzmem i perfekcjonizmem, ale co tam... A na jednej z wystających belek podpierających belkę stropową w pokoju wiszą sobie najpotrzebniejsze kabelki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Za ułożenie "kolumn" tracisz -10xp rispektu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Fakt, fatalnie rozstawione są dwa główne głośniki, ale inaczej nie mogłem z racji specyfiki biurka. A tych satelitek i centralnego bym się nie czepiał - takie rozwiązanie dopuszcza instrukcja, a procesor dźwięku ma odpowiednie ustawienie dopasowane do takiego rozwiązania. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Też miałem taką ławę w domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Chodniczek -3 do komfortu / +2 do irytacji od haczenia kółkami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Tylko że nawet położenie "kolumn" na biurku nie jest optymalnym rozwiązaniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Wreszcie udalo mi sie skompletowac i urzadzic wlasny kat. Az sie chce pracowac :) i noca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Stojak na słuchawki +5 do lansu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...