Gość Kaaban Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 No ok, ale na allegro czy macie jakieś "dojścia"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Jakieś powystawowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Osobiście wykorzystałem cynk, że firma zamykała biuro (oj ta recesja ;) ) i wyprzedawali sprzęt. Było 49x dziewiętnastek po 90zł i cztery trzydziestki Della po 300zł, które już niestety sobie chłopaki zarezerwowali :) Edytowane 5 Marca 2010 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 jak kupilem dwa zestawy komputerowe i sprzedalem same kompy w pierwszym wyszedł lcd za 200, w drugim 0 trzeci kupilem z plamką, czwarty niestety drogo, piąty udalo sie wyrwac tanio no i 5 stoi ;) jak ktos jest cierpliwy i nie potrzebuje gwary to kupi wszystko taniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Też ostatnio miałem możliwość kupić sprzęt z likwidacji biura, oraz część z modernizacji sprzętu. Ale niestety wszystko było raczej w okropnym stanie. Badpixele (bo pewnie kupowane też po niskich kosztach, więc się tym nie przejmowano) w monitorach, laptopy popękane, luzy na zawiasach, owszem były ciekawe rzeczy jak ups'y, ale to nie to samo co Wy podajecie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 To i ja pokażę przy czym siedzę i skąd piszę tego posta. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Jak ustawisz zieloną tapetkę windowsową, to monitor Ci znika ? :) Cholera, ale masz czysto. Edytowane 8 Marca 2010 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 e tam czysto. Ogarnął pewnie przed zrobieniem foty:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 A ja mam troszkę inną prośbę czy mógłbyś pokazać jak ustawione są głośniki i napisać w jakiej odległości od monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Heh, na punkcie porządku na biurku mam lekkiego bzika - zawsze jest tam porządek. B-) A ja mam troszkę inną prośbę czy mógłbyś pokazać jak ustawione są głośniki i napisać w jakiej odległości od monitora? Jak naładuję akumulator w aparacie to postaram się cyknąć zdjęcie, choć z jego pseudo szerokim kątem chyba na wersalce będę musiał stanąć by objąć je na raz. A jeśli chodzi o odległości - patrząc na monitor - po jego lewej stronie jest około 80cm, po prawej zaś około 70cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Wielkie dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 To i ja pokażę przy czym siedzę i skąd piszę tego posta. :wink: [obrazek] Bardzo ładna kompozycja kolorów. Bardzo mi sie podoba Twój kącik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Bardzo ładna kompozycja kolorów. Bardzo mi sie podoba Twój kącik. Dzięki. :) Taki kącik mam od niedawna, wcześniej miałem laptopa. Kilka dni temu doszedł fotel i jakoś to wszystko ze sobą współgra. Póki co nie myślę nad zmianą czegokolwiek, może jakaś podkładka pod mysz, dźwiękówka nowa. I przy napływie większej gotówki jakieś słuchawki do domu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Hmm : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Rozepchałeś cały burdel poza kard? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Bardziej się nie dało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Ale wieś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Obiecałem zdjęcie z rozstawieniem głośników względem monitora. Oto one: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 ULTIMATE SURROUND :lol: :lol: :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) LOL..Wyjaśnij, czym do podłączyłeś, bo nie wierze ;) No i dawaj jakaś grę. Edytowane 17 Marca 2010 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Pierwsze co pomyślałem, to "O k***a! Co TO jest?!" :lol2: I pomyśleć, że u mnie tylko jedna, stara 17'' z wielooma badpixel'ami :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 LOL..Wyjaśnij, czym do podłączyłeś, bo nie wierze ;) No i dawaj jakaś grę. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 @Maniakalny: Powinieneś raczej inwestować w cale nie ilość, ewentualnie mniejszą ilość ale większych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 Maniakalny chyba zamierza symulator studni odpalić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 aż mi wstyd z moim Nec'iem 17" może zrób sobie taki prostokącik 2x3 bo od odwracania się ciągle to szyja by mnie bolała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Maniakalny juz popadl w nalog, monitory musza zatoczyc pelne kolo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Niech odlozy na przeszczep drugiej paru oczu zeby ogarnac co sie bedzie działo na tych monitorach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Przerost formy nad treścią. Zdecydowanie wolałbym 2x30" + 24"/pion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 No szczerze to nie wiem do czego mu tyle monitorów. Do programów graficznych ? Do tego wystarczy 3 większe monitory i jest komfort pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 Zdecydowany przerost. Imho max 3 monitory w szerz. Jeśli ktoś do pracy potrzebuje np. monitorować wiele rzeczy na raz to dorzucić pięterko w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...