Rikki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Już wpadł. Jeszcze raz ktoś zacznie się czepiać artystycznego podejścia do fotki to zapewnię kilkugodzinne ZKU - będzie okazja posprzątać pokój :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tu nie chodzi o czepianie, tylko o wprowadzenie w błąd, że uzyskany efekt to kwestia jakiegoś słońca, a widać jak na dłoni, że zdjęcie było zrobione w programie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Lepiej zmienić kółka na gumowe - nie brudzą a śmigają po parkiecie jak szalone. :'] mialem gumowe kolka i po niedlugim czasie deska barlinecka byla pieknie wysmigana w miejscu stacjonowania fotela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 OGIEŃ 47" LED on board 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 input lag 2s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 To teraz czekamy na zdjęcie z sześcioma takimi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 za mały :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Nie za blisko te 47"? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Panowie zminusowali, a to, że ten 47 ma taki input lag, że granie (szczególnie po sieci) nie jest możliwe to jest fakt.... ruszasz myszką, a po sekundzie widzisz reakcje na ekranie... i bynajmniej nie jest to wina myszki.. Edytowane 10 Lutego 2011 przez catch22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Potwierdzam Dlatego ja mam P46G20E :) wole wypalenia i false conture niż laga...^^ ps. ale mam tez normalny monitor lcd, do zastosowan stricte windows samej plazmy nie polecam^^ ps.2. prosze kyle o powstrzymanie się od komentarza ^^ to jest dosc zartobliwy post, nie chce sluchac o wyzszosci jednej daremnej technologii nad druga daremną:) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 ja ruszam myszką i widze reakcje odrazu, nie wiem moze stary jestem? poza tym to nie jest to uzytku na codzien chociaz mam juz to 24godziny i nie chce powoli sie przyzwyczajam, ale i tak jutro zmienie na eizo 23 bo do pracy jest wygodniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie widzisz bo non stop siedzisz na LCD pewnie Odpal sobie jakiegos CRT, posiedz tam pare godzin i spojrz potem na tego LED.... Ja w robocie mam crt, w domu 2 lcd i plazme.... i uwierz mi widze roznice w inputlagu Czlowiek sie przyzwyczaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Nie widzisz bo non stop siedzisz na LCD pewnie Odpal sobie jakiegos CRT, posiedz tam pare godzin i spojrz potem na tego LED.... Ja w robocie mam crt, w domu 2 lcd i plazme.... i uwierz mi widze roznice w inputlagu Czlowiek sie przyzwyczaja... na crt moje oczy wytrzymują góra 20minut edit// po dwoch dniach zmienilem spowrotem na 23" i......... LIPA - nic nie widac :lol: , oczy bolą, małe pixele :lol: nie polecam testowac 47" blisko oczu a potem zmieniac na mniejszy :lol2: Edytowane 11 Lutego 2011 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Sorry za jakosc, robione fonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 NeonPPC - mmm, pięknie. Pozazdrościć. :) Co to za Reloopy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 RP-4000 M3DS + Shure M44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Dobra, nie oglądam Twoich zdjęć już bo zaraz całe biurko oślinię. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Fajny sprzęcik, tylko strasznie ciasno. Ja bym nie wytrzymał z kolumnami przy uszach, a te wyglądają dość porządnie. RP-4000 też mam, tyle że do odsłuchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Fajny sprzęcik, tylko strasznie ciasno. Ja bym nie wytrzymał z kolumnami przy uszach, a te wyglądają dość porządnie. RP-4000 też mam, tyle że do odsłuchu. Solóweczki bardzo dobrze sie sprawdzaja na bliski odsłuch, mialem przesiadac sie na mackie mr8, ale narazie stwierdzilem ze nie warto :> ps. na codzien sprzecik jest przykryty, winyl i pokretelka nie lubia kurzu :> Edytowane 13 Lutego 2011 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 (edytowane) Strona naprzeciw tv Audio już ma swoje lata ale sprawuje się bardzo dobrze. Pozdrawiam. Edytowane 28 Lutego 2011 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chimera_1 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Zestaw audio bardzo ładny, oldschoolowy gramofon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 http://images45.fotosik.pl/661/9a9d33ec41ee481c.jpg Nic ciekawego ale mi się tam podoba. Wszystko pod ręką, bez zbędnego grzebania :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Dobry tekst by uzasadnić burdel:) spróbuje tego z moją żoną:D i skarpetkami:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja Ci dam burdel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2011 Dobry tekst by uzasadnić burdel:) spróbuje tego z moją żoną:D i skarpetkami:D:D Ja ostatnio odkryłem, że to wcale nie pralka pożera skarpetki, ale podejrzewam, że to te nasze wredne kobiety ;) je pojedynczo wyrzucają w odwecie za to rzucanie na podłogę. Jeszcze nie mam dowodów, ale pracuję nad tym. @Bonusso3 Przez ponad rok miałem w podobny sposób "zamontowanego" drugiego kompa w liceum. Tylko wszystko w szufladzie, co było o tyle praktyczne, że zasuwałem i się nie kurzyło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 U mnie sie troche pozmieniało, kupiłem nowe biurko, dałem inne głośniki i teraz wygląda to tak: Zrobiłem też oświetlenie nocne (głównie do filmów) z taśmy LED: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 chemik ale te sprzęty na ścianie mogłeś sobie darować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 E tam, jak mawiają na pewnym szacownym portalu- "jest fcpga, jest okejka" :lol: Sam bym sobie takie coś zrobił, gdybym miał miejsce na ścianie. Fajne oświecenie dla rybek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Co do sprzętu na ścianie, większość patrzy i pyta "co tam masz/co to jest?" ;) Nad akwarium wisi lampa LED 4,5W (45x0,1W) z Biedronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaevinn Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) U mnie nie ma nic szczególnego, jestem miłośnikiem utylitaryzmu ;) i pokój ciasny :| Kolumienki stoją tu z konieczności, nie było gdzie ich postawić, do grania i tak używam słuchawek. Poza tym nie gram ostatnio zbyt często, nie mam czasu. Lampa przypomina mi o kilku projektach które miałem zrobić/skończyć już od... lat. Sorry że z flashem i szeroki kąt, inaczej się nie dało. Edytowane 3 Marca 2011 przez Yaevinn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...