wayne Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Brzydki i pewnie będzie kosztować miljon. Czekamy na ten:http://www.benchmark.pl/aktualnosci/eizo-flexscan-ev2730q-monitor-proporcje-1-1.html:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Mały epizod z FT02 Edytowane 24 Stycznia 2015 przez aerial 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) jakies 15 lat temu :) Centrum dowodzenia wrzechświatem oraz 24/7 BBC i TVN. Edytowane 7 Lutego 2015 przez djsilence 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Proponuję nową tradycję :D "moje stanowisko x lat temu" :DFajne delfinki ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Ale malutki kaloryfer, dogrzewałeś wtedy pokój Pentium4? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Aż się przypomina :) 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Jedyne jakie się uchowało to z 2005r, w grudniu 2001r kupując widoczny 19" crt człowiek czuł się taki fajny :E 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Ale malutki kaloryfer, dogrzewałeś wtedy pokój Pentium4? :D Najpierw Duronem 1000, później Athlonem 1666 z Geforce MMX440 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Aż się przypomina :) http://pawelserver.com/ruzga/krzeslo.jpg Wygrałeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Wersja obecna: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 A koteł gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 A koteł gdzie? poszedł w długą się marcować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Jak ty to robisz że zawsze masz porządek. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Jak ty to robisz że zawsze masz porządek. :D sprzątam? :) Mam dużo miejsca, także nie muszę mieć biurka zawalonego papierami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Widzę WMO master race :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Co ciekawe 400dpi spokojnie wystarcza na 3 monitory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Nie ma kota, nie ma plusika! :lol: ;) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Zapewne kręcone do 500hz jak Lord GabeN nakazał? :D (Swoją drogą ja jakoś nie mogłem do WMO przywyknąć po tym jak od je odstawiłem w 2010 :c. Muszę mieć 800dpi i boczne guziki teraz xF) Edytowane 14 Marca 2015 przez abrakader225 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 IKEA ALL IN ONE 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biczuuu Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 IKEA ALL IN ONE Tylko prund niepodłączony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aerial Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2015 Jest update :) 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A koteł gdzie? Jest. 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jest. No. Teraz to możemy rozmawiać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jest. Rosyjski niebieski, brytyjski krótkowłosy? Śliczny, mój niestety niedawno odszedł (18 lat), a piernik to był pancernik, 8 kg mięśni. Nie ma to jak kawał futra rozłożonego przed monitorem. Teraz pozostał norweski leśny i "dachowiec" czarnobiały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Rosyjski, ma coś 9 lat, więc jeszcze pożyje :) Ale z biegiem czasu podobają mi się normalne dachowce, następnego kota myślę wezmę ze schroniska. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 zdjęcie w rodzinnym domu sprzed kilku miesięcy - teraz jest nowsza drukarka i LCD 17" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Miałem takiego neca 22" na diamondtronie, świetny monitor. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Moje stanowisko trollowania... i robocze Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 U mnie idzie nowe (znowu) :) LC z chłodnicą i pompą schowaną daleko od stanowiska: Schowana za szafą: Daleeko :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...