gaz Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A teraz czas na moje miejsce pracy, tj. rozrywki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A to moje stanowisko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 To ja odświeże moje stanowsiko i się pochwale nowym fotelem :) sitag.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Biurko zajawkowicza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja już się "chwaliłem" ale nastapiła zmiana - komp wylądował spowrotem pod biurko : A oto fotka wieczorna (lights ON) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 zdjatko z lekka starawe ale sie nic nie zmienilo... no moze troszq wiekszy balagan ale nic wiecej ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Do wszystkich, którzy każą malowniczo pozować komórkom do zdjęć - nasypcie mi soli na ogon, to mnie złapiecie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 moje stanowisko pracy wygląda tak, a poniżej otwarty komp ze świecącym wentylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 The_Structor jest ;] pewnie w dziale Modyfikacje... pewnie to ten topik nawet Kanapka z Pentium 2 (narrreszcie) [mnogo sprośnych obrazków] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 tak było niedawno :lol: tak jest [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 E tam, burdel w kablach wygląda tak: fotki cykane motką v500 przy słabym oświetleniu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 to i ja sie pochwale a co od razu chcialem zaznaczyc ze zgubilem gdzies fotke z widokiem wprost na komputer :/ w kazdym badz razie w pokoju mam troche równie ciekawych eksponatów jest to niezwykle ergonomiczna, super-poslizgowa, extra wydajna super hiper bayer podkladka azur exel jak sama nazwa wskazuje ulatwia prace w exelu i wogule jest fajna o czym mowi napis azur. niezwykle seksowna modelka kusi swoimi wdziekami, az zal zdejmowac z niej reke. na podkladce widnieje tez niezwykle istotne i wazne dla kazdego czlowieka motto zyciowe czyli looking good feeling good. tu zas widac niezwykle skuteczne tlumienie halasu wydobywajacego sie z obudowy. 480 warstwowa oslona z ksiazki od po wytlumilaby nawet halas silnego ruchu ulicznego, przy okazji zabezpiecza tez przed szkodliwym promieniowaniem elektromagnetycznym, wlasciwie zaslania przed wszystkim jak przystalo na pozadna kasiazke od po. dodatkowo ksiazka od polskiego i matmy do wypchania dziur (obie dosc szczelne i grube). temp stres 25 stopni celcjusza, temp idle nieznana ( z zainstalowanym windowsem xp komputer praktycznie caly czas byl w stresie ). tutaj niezwykle romantyczny widok smietnika wraz z przyleglosciami upadate bedzie jak zrobie porzadek albo cos w tym stylu [/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Moje stanowisko w świetle jarzeniówki... Jakieś inne zdjęcia wrzucę jak będę miał więcej czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 To i ja pokażę miejsce, gdzie spędzam większość doby (z przerwami na zajęcia i posiłki). Może i nie ma sie czym chwalić, ale to mój kąt, za moje ciężko zarobione pieniążki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 moje stanowisko/moj pokoj z lotu ptaka ;), dokladniej z lozka pietrowego tak tak AKADEMIK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 nic dodać nic ujać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Moje drugie stanowisko. Gorszy sprzęt, ale monitor fajowszy. Rzadziej tu bywam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No więc biorąc pod uwage sugestie co do mojego poprzedniego stanowiska zrobiłem mały - chociaż nie - duży upgrate: - żaluzje (nie straszne mi juz słońce) :lol: - nowe biórko (bardziej stół) i komp wreszcie na podłodze - zero widocznych kabli (no może kilka widać, ale już nie rzucają się tak w oczy) - skombinowałem fotel, którego nie wstyd pokazać ;) - no i nowe głośniczki (wymieniłem te pierdziawki od Megaworksów na satelitki Pioneera 5x80W - zasilacz w subie radzi sobie z nimi znakomicie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 jakies ciemne te zdjecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 http://remek.anti-freez.net/pictures/desk.jpg jakies ciemne te zdjecie Ale masz fajne zabawki z kinder niespodzianki na biurku :D :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 nowe stanowisko..... W poniedzialek dochodzi 17" LCD dell'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 A tak wyglada moja siedziba: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 jak ma juz stac na biurku to moze przestaw ja od strony ojna, zawsze mozesz okienko swoje podziwiac a po drugie jakos tak nie psulaby kompozycji biurka :|dokladnie ! :) ja mam -> TAK <- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 d chwilka zrobilem jak wyglada wieczorkiem. Troche slaba jakosc ale moj telefonik na nic wiecej nie stac. Oto jak wyglada w nocy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 oki ogarnollem troche u mnie :) http://ayem.compower.pl/stanowisko.jpg z gory sorrki ze fotka niejest dostepna non stop, czasem robie cos z kompem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 oki ogarnollem troche u mnie :) http://ayem.compower.pl/stanowisko.jpg z gory sorrki ze fotka niejest dostepna non stop, czasem robie cos z kompem musi ci byc troche niewygodnie bo musisz trzymac krzywo glowe zeby patrzyc na monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 teraz ja sie pochwale :) Jak posprzatam to uaktualnie, ale tak przynajmniej mam szanse w pierwszej 10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 a to MOJE STANOWISKO jak widac tez sie chlodze ale troszke inaczej niz kolega ;) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Jak kiedys pokazywalem swoja "norę" to sie dziwili wszyscy, ze czysto. Zeby nie bylo, ze jestem jakis dziwny - tą panorame zrobilem jakis tydzien temu (a teraz mam jeszcze wiecej roznych pudelek): http://members.lycos.co.uk/plis/panorama.mov Wymagany jest QuickTime od Apple, url: http://a1540.g.akamai.net/.../saba/us/win/...meInstaller.exe A świeżo po przeprowadzce wyglądało to tak: http://members.lycos.co.uk/plis/panorama1_med.jpg Aż miło popatrzeć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...