Gość MaRuH Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Moje stanowisko :) Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Moje stanowisko po remoncie :) jeszcze nie skonczone :lol: Pokój- http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...f345a5d99b.html Komputer- http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...8a60de64d9.html Monitor- http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...885c48106f.html :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Na razie tak wygląda moje stanowisko :lol2: właśnie się za sprzątanie zabieram. Jak wysprzątam to dodam jeszcze parę fotek :D Posprzątane :) Mój mały warsztat pracy B-) : I jeszcze kilka zdjęć w wysokiej rozdzielczości: 1. Stanowisko: 2. Komp: 3. Trochę sprzętu: 4: Mój telefon (fajny nie?): Edytowane 1 Maja 2007 przez janusdel25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Musiałem nie źle się na...ić że to pokazuję :D Na co dzień, od czasów DFI NF4 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 W sumie trochę głupio mi, bo większość tutaj ma LCD, płaskie klawiatury i ładne czarne budy. Ja albo zmienię klawiaturę i monitor, albo.... kupię laptopa. :P Jasne. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Moje stanowisko w porze praktycznie wakacyjnej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) moje stanowisko :) 1)tak tak wiem klawiatura kompletnie nie pasuje :-P jednak w drodze jest już odpowiedni model B-) 2)wrażenie jest, że mam mało miejsca ale to tak fotka wyszła 3) porządek mam zawsze B-) pzdr Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez NFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Pr0 głośniki i pr0 buda :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Dlugo się zbierałem żeby zamieścić tu zdjęcia, ale dzisiaj po przeprowadzonych porządkach zdjęcia nadają się do opublikowania na publicznym forum :D . 1) Stanowisko 30 minut po przeprowadzonych porządkach, za 2 dni będzie burdel i nic nie będę mógł znaleźć. Niestety całość psuje wielgachny flatron, lipna klawiatura Mint :-| i plątanina kabli pod biurkiem. Będę musiał coś z tym zrobić... 2) Komputer mniejszy od HP'eka B-) , pomiędzy nimi kieszeń z głośnym samsungiem robiącym za magazyn danych. 3) Mój kotek, potrafi tak siedzieć/leżeć przez większość dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 A tu moj syf codzienny (nie sprzatam, bo jak zrobie porzadek to po 2 dniach jest to samo) biurko po lewej z glownym kompem i biurko po prawej z drugim kompem zdjecia troche biedne, bo robione z komorki w nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Tez malo sprzatam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patoshik Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Moja chlewnia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 @Patoshik > napisy na białej klawiaturze wymiataja :P A oto apdejt mojego desktopu po długiej przerwie: Odzyskałem sporo miejsca na biurku po wymianie starej kobyły CRT 17" na LCDka BenQ FP93GP. Pozbyłem się też sporej ilości płyt, które zwykle zagracały mi miejsce pracy. Widać na wierzchu moje portable machines > kom Sony Ericsson K750i oraz MP3 SanDisk Sansa m240 & Creative EP630. W tle widać kawałek monitora od kompa mojej siostry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Baniata jakość, ale jedyne co robi zdjęcia pod ręką to moje N5300: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a42acb9909a22aa.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ee2ab9fe01a6d89.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f202148b338e9a25.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Moje centrum dowodzenia ma chwilowy remont. Fotki tutaj: http://smg.photobucket.com/albums/v649/cos...Centurion/buda/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 ale macie bajzel :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Oto moje stanowisko bez fałszywego porządku z motocyklem w tle :lol2: http://img504.imageshack.us/my.php?image=obrazwc5.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Grunt to dopasowanie kolorystyczne :> Jakość obrazu na tych 19 calach kopie w rzyć. Tyle że 160W pobieranej mocy i 23kg żywej wagi nakazują myśleć o przesiadce (choć z wielkim żalem) na coś mniejszego. Edytowane 18 Lipca 2007 przez jonas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Chwilowe stanowisko z starym pc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 oto pan burdel u mnie przy kompie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 To może ja też pokaże: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Wakacyjne stanowisko 3 dni choroby nie mogły być nudne :- ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Mój kochany burdel :lol: PS: dlaczego działa tylko szybka odpowiedź a odpowiedź normalna nie działa tylko pisze "wpisz treść posta" ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 HC Gamer room ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Edytowane 26 Lipca 2007 przez Van Zan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 zaraz po remoncie w pokoju moje stanowisko prezentuje sie tak: wole nie myslec jak bedzie wygladalo za pare dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 A to moje: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) Nowy monitorek (nareszcie LCD ^^) to i stanowisko pracy się lekko zmieniło i napewno jeszcze się ciut zmieni ale nie wiem kiedy :P PS: Teraz tylko zakupić jakąś lepszą obudowe do PC żeby ładniej wyglądało :D 2688094[/snapback] Wakacyjne stanowisko 3 dni choroby nie mogły być nudne :- ) Masz VGA BOX'a ?? Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez Roxas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 a w tym pomieszczeniu urzeduje uosiu, chyba, ze urzeduje Jego Tata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...