AragornPL Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Świeżo posprzątane - wreszcie czysto :) Edytowane 2 Września 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 maly updej stanowiska :) poprzednio teraz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Najczęściej jest ciemno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Tymczasowo :) Na drugim zdjeciu jeszcze zafoliowany Bioshock :P Edytowane 3 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Sprzed paru minutek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 MaSell widzę, ze plecak już przygotowany na jutro, nawet książki i zeszyty gotowe do spakowania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 to jest czysta strona pokoju. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Moje sanktuarium :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 tak wygląda moje stanowisko w domu ;-) kiedyś : niedawno: dziś: jak będzie wyglądało na stancji ? okaże się za miesiąc ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) A moje tak ;] Edytowane 7 Września 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Nareszcie sie przenioslem ;] Edytowane 23 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Centrum dowodzenia na stancji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 tja. <_< na początek dolne partie. teraz gorzej ;] że tak powiem main-part ze znaczącą ilością kubków i kubasa moje ulubione plakaty będące wyznacznikiem drogi życiowej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 OP-Center ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Było: Jest: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Tak było przez chwilę do wczoraj ( sorry za bałagan :P ): Tak jest teraz: Edytowane 24 Grudnia 2007 przez M3Sj4sH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 no to ja tez pokaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Po sylwerstrowy bajzel: zdjecia robione z lampa bo swiatlo do pokoju dzis cos kiepsko dochodzi :| WTF? ;| a ona co, tp sie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Niewiele zmian... ale przynajmniej coraz mniej kabli pod biurkiem/w pobliżu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ogólnie moje centrum dowodzenia ;) Sprzęt do grania: Sprzęt sieciowy: [+] Klik by powiększyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkubare Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Tylko że w miejscu małego akwarium ,trwają przygotowania na postawienie tam akwarium 200 litrowego . Blat z płyty 25mm , a pod akwarium 3x25mm , wzmocnienia metalowe nogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQunsk Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) bardzo rzadko bywam w moim pokoju ma tam tylko wyro i fotel który mi służy za szafe :lol2: . i kompa którego używam głównie do stawiania serwerów dla dzieciaków z mojej okolicy do grania. i pobieram wszystko co sie da z neta ,i to wszystko praktycznie do czego go uzywam :blink: Edytowane 5 Stycznia 2008 przez sQunsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 To moje stanowisko pracy i zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ale macie burdel, ja bym się tam nie odnalazł. Oto mój porządek: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Fotka sprzed 10minut. JP2 czuwa nad moim sprzętem i musze powiedzieć że były przypadki że prosiłem go o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Bylo: Jest :] : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...