stark Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 pomysł na kable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jak Ci się korzysta z dwóch monitorów tak ułożonych? szczególnie chodzi mi o ten u góry. A i zegar bym wymienił na jakiś ciemny jak wszystko takie "dark" jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) monitor to tn wiec katy ma do .... ale podstawke pod monitor pochylilem filcem do mebli o 2 cm i wszystko widac tak jak trzeba a praca w takiej konfiguracji monitorów dla mnie jest bardzo przyjemna Edytowane 6 Grudnia 2009 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) "Jestem Andrzej"? fajny efekt swoja droga ;) Nie, tam jest jedno słowo :) Edytowane 27 Grudnia 2009 przez KonradGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 U mnie troszkę się zmieniło: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Marantz pm80 ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Nie. To pm50, czeka tam sobie na nowe kolumny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 U mnie to wyglada tak: Na dniach dojdzie mi wiekszy blat biurka no i jakas madrzejsza podstawke pod monitor musze wymyslec. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Oklej ryzę na czarno i będzie gites ;) Zawsze będziesz miał pod ręką awaryjne kartki jak się nagle skończą w drukarce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Plan mam taki aby zrobic podstawke z plexi w ksztalcie litery C. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Ja tam mam pudełko po zasilaczu. Jakieś 4 lata już, z tym że po wymianie zasilacza w tym roku mam to od nowego :P Oczywiście na pudełko mam zarzuconą estetyczną serwetkę :D Edytowane 16 Grudnia 2009 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Kasiora na stole, jest lans :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Chusteczki jednorazowe też ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 I mały update mojego centrum dowodzenia :P Jak na razie uchwyt mocowania monitora jest w fazie alfa ale już niedługo robię betę i będzie praktyczniejszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Hmmm... ArturMaly, do czego służy ten górny monitor? matik16, nie wiem jak na żywca, ale na tym zdjęciu nieźle daje po oczach 'czerwień' na ścianie [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 @ArturMaly wrzucic fotki z mocowania? planuje zroibic identycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Na co niektórym z was 2 monitory? Do czego? Jak posprzątam, to wrzucę swoje nowe stanowisko ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Na co niektórym z was 2 monitory? Do czego? Jak posprzątam, to wrzucę swoje nowe stanowisko ;). Do pracy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Myślę, że 80% ma to raczej do zabawy a nie do pracy hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Do pracy czy do zabawy, tak czy siak też bym nie pogardził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 2 monitorki to rewelacyjna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 2 monitorki to rewelacyjna sprawa W domu do pracy i zabawy dwa monitory calkowicie wystarczaja, natomiast w pracy szczerze powiedziawszy brakuje czasem tego trzeciego monitora. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 do pracy chce 2 ;) w pon ma przyjsc drugi a do zabawy chce 6 :lol: chociaz finalnie mysle ze skonczy sie na 3 (na nowki zal mi kasy, wiec poluje na lolegro na okazje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 @metal - praca, poczta, filmy, GG @Maniakalny - taka była wizja: @kuebk - w pełni się z Tobą zgadzam, czasami przydał by się ten trzeci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 update: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wormsy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 armageddon - new edtion mozna ustawic chyb kazdą rozdzielczosc, jw 3360x1050 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Dwa lub trzy monitorki to fajna sprawa ale nie wydaje mi sie by zawieszony jeden nad drugim byl praktyczny do pracy czy grania a w szczegolnosci na dlyzszy czas. Powod? Kiepska ergonomia pracy na takim stanowisku. Kark sie meczy szybciej jesli musisz patrzec do gory a nie na boki jak u Maniaka =] A to moje Battlefield =] narazie w fazie beta jak i reszta chaty. Edytowane 4 Stycznia 2010 przez Vdrop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...