Maniakalny Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 WRESZCIE wersja beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wyćwiczysz tak szyję, że będziesz mógł się obudować tymi monitorami i 360* kręcić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Fajna sprawa 3 monitory sam zastanawiam sie skad wziąć w pracy 3 monitor bo kurde nadalby sie czasami bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Maniakalny, widzę, że masz stary, ale jary sprzęt audio :wink: :) Kurde, moje już 10 lat będą miały :oops: ale ogarniają : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 qrde no rozśmieszają mnie te biurka z 3ma monitorami :) rozumiem, że możecie tego do pracy potrzebować, ale jak sobie wyobrażę takiego ziomka co siedzi przed biurkiem i gapi się cały dzień w 3 monitory to mi się jakoś dziwnie kojarzy :D no offence oczywiście :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) qrde no rozśmieszają mnie te biurka z 3ma monitorami :) rozumiem, że możecie tego do pracy potrzebować, ale jak sobie wyobrażę takiego ziomka co siedzi przed biurkiem i gapi się cały dzień w 3 monitory to mi się jakoś dziwnie kojarzy :D no offence oczywiście :) to poczekaj jeszcze troche bo chce kupic jeszcze 3 :lol: :lol: przy 12h przy kompie dziennie naprawde sie przydają Edytowane 9 Stycznia 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Toż to prawdziwe solarium już będzie :lol: :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) można prosić o praktyczne przykłady wykorzystana 3 monitorów w domu? :wink: no offence ale też tego nie rozumiem po co ich tyle w domu ;) Edytowane 9 Stycznia 2010 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 no u mnei od pewnego czasu tez inaczej, przede wzsystkim gdzie indziej :P ( stancja ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 można prosić o praktyczne przykłady wykorzystana 3 monitorów w domu? :wink: no offence ale też tego nie rozumiem po co ich tyle w domu ;) Eyefinity i Dirt 2 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Myślę że do jakis programów typu CAD też im więcej monitorów tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Myślę że do Stalkera 3 wystarcza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 2 ++ monitory? Chociazby edycja grafiki, montaz filmow ( soft do dzwieku, obrazu na oddzielnych ekranach ... i inne badziewia na pozostalych ? ) i ogolny komfort powierzchni, nie musisz machac mysza tylko spojrzec 30 cm w bok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Ja bym szedł w rozdzielczosc, a nie ilosc, 2560x1600 byloby ok :) . Przez dlugi czas 1280 pikseli szerokosci bylo dla mnie w pełni satysfakcjonujace. Po przesiadce rok temu na 1920x1200 (które uwazam za minimalne optimum :P ), uzywanie cokolwiek mniejszego objawia sie ogromnymi problemami :lol: . Pomyslec ze przygode z komputerami zaczynalem od 800x600 :blink: Edytowane 10 Stycznia 2010 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Tak Ci sie wydaje MaSell, tez mialem podobnie o ile nie pracowalem. Jak zaczalem prace to nie ma nawet monitor z 2560x1600 nie pomoze, 2 monitory to podstawa. Bez problemu maksymalizujesz w obrebie wybranego monitora. Co do pracy to ja chcialbym docelowo miec 3: pierwszy - eclispe, drugi - przegladarka, trzeci - firebug/fiddler/paint.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 można prosić o praktyczne przykłady wykorzystana 3 monitorów w domu? :wink: (...) http://vimeo.com/7659198?hd=1 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 A wiecie że 8 stycznia był "Dzień Sprzątania Biurka" :D powinien być ustawowo wolny od pracy ;) http://deser.pl/deser/51,97052,7435785.html?i=5 tutaj galeria biurek co to ludzie przysyłali swoje królestwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Cienkie te krolestwa. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ale syf... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 A ja mam pytanie do braci wielominitorowców czy da się coś zrobić by gry w trybie fullscreen odpalały się na monitorze nr.2 (jeśli 1 jest monitorem głównym) ? Muszę jakiś porządek zrobić i wrzucić swoje fotki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 to ij a pokaze moje małe krolestwo ;D http://upload.essai.pl/terra/IMG_3815.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 GoLY, 768x1024: Całkiem fajnie masz z tymi pułkami to rozwiązane, tylko te kufle 'nad głową' :oops: Mam nadzieję, że nie mieszkasz na śląsku, ani przy bardziej ruchliwej drodze :D :wink: A co do wielomonitorowości ; ) to w sumie nie jest to takie głupie... tylko te boczne ramki / : Niech producenci wykombinują ich demontowalność [ ; aby można było je ładnie łączyć w systemy wielomonitorowe :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 to może kupcie sobie 3 projektory? i wtedy dopiero włączcie Eyefinity i Dirt2 obraz będzie w skali 2:1 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) Wielomonitorowość suuper jest :D Zrobiłem mały update swojego stanowiska... I mocowanie już przeszło w fazę beta... [są już regulację wszystkich potrzebnych parametrów :D] Edytowane 12 Stycznia 2010 przez ArturMaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 krótka piłka -> może jestem ślepy, ale ten Samsung jest chyba do góry butami xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 krótka piłka -> mniejsza ramka z góry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 GoLY, 768x1024: Całkiem fajnie masz z tymi pułkami to rozwiązane, tylko te kufle 'nad głową' :oops: Mam nadzieję, że nie mieszkasz na śląsku, ani przy bardziej ruchliwej drodze :D :wink: Akurat mieszkam na slasku bo w Tychach ;) ale kufelki nie pospadaja! predzej terraria by spadły ale pólki sa zawieszoen na mocnych kołkach i daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Aktualnie to wygląda tak. [; Nie chciało mi się sprzątać, wybaczcie. A Tu cały kącik gracza [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Rozumiem jak ktoś pracuje na 3 monitorach na zasadzie jedna aplikacja jeden monitor. Ale za cho...rę nie jestem w stanie pojąc wygody takiego rozwiązania przy rozciągniętym pojedynczym ekranie na 3 monitory. Przecież by mnie krew zalewała 2 razy na s jakby mi ekran dzieliła na części taka kilkucentymetrowa kreska w pionie (ramki monitora). To już wolę jeden duży monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Aktualnie to wygląda tak. [; Nie chciało mi się sprzątać, wybaczcie. Zmniejszyć zdjęć też :oops: [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...