rafa Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Takiej pierdziawce często dobre ustawienie wiele dodaje w odsłuchu. Tym bardziej warto szukać miejsca i zwykle najlepsze jest jak powiedział HeatheN, na podłodze w rogu. Na pewno nie na biurku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Po pierwsze drgania, po drugie wysokość - sumując, dźwięk z suba buczy nam w twarz, zagłusza satelity [; Za to kiedy sub jest pod biurkiem lub w rogu pokoju, słychać jedynie niekontrolowany rezonans (przy okazji "basu" będzie oczywiście więcej ale powstanie większa dziura w niższej średnicy). Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Abstraciach!ąc od miejsca w jakim należy umieścić Subwoofer, foto mojego stanowiska w wersji praktycznie finalnej. Pozostał jeszcze mały bajzel z kablami bezpośrednio wpinanymi w PC ale tam raczej nie będę nic układał, za często coś się zmienia aby miało to sens, choć może wsadzę je w jeden wielki plastikowy oplot aby tak nie latały. I to było by na tyle, teraz pora się piwa napić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 nooo calkiem calkiem to centrum dowodzenia;-) W lecie nie masz czasem za gorąco? U mnie na poddaszu ladna izolacja jest a i tak goraco w lecie - co prawda blacha a nie dachówka na pokryciu ale jednak. Btw, ten sprzet to do jakiejs pracy konkretnej czy ot tak 4 fun - z pasji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 nooo calkiem calkiem to centrum dowodzenia;-) W lecie nie masz czasem za gorąco? U mnie na poddaszu ladna izolacja jest a i tak goraco w lecie - co prawda blacha a nie dachówka na pokryciu ale jednak. Btw, ten sprzet to do jakiejs pracy konkretnej czy ot tak 4 fun - z pasji? Oj latem potrafi być bardzo ciepło, w zeszłym lecie wspomagałem się wiatrakami stojącymi w tym myślę nad zakupem jakiegoś w miarę nie drogiego klimatyzatora, co wyjdzie czas pokarze. Natomiast co do sprzętu to po trochu do tego i tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 neheheh^^ to widze ze nie tylko ja sie zmagam w upalne dni^^ Co do wiatraka to masz racje niestety, lekko smyra po twarzy, nie mówiąc już o "potliwości" kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 HiRes w linkach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Widzę, że zakup jednej 24' był złym pomyslem, bo dość szybko przestałem być trendi. Musze dostawić jeszcze z trzy LCDki i będzie ok ;) . Naprawdę tak wiele osób potrzebuje tylu ekranów do pracy? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Widzę, że zakup jednej 24' był złym pomyslem, bo dość szybko przestałem być trendi. Musze dostawić jeszcze z trzy LCDki i będzie ok ;) . Naprawdę tak wiele osób potrzebuje tylu ekranów do pracy? Do pracy - tak. Do rozrywki - niekoniecznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Forrestal w jakich sytuacjach przydaje Ci się ten mały wyświetlacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Forrestal w jakich sytuacjach przydaje Ci się ten mały wyświetlacz? To jest netbook - a dokladnie Gigabyte M912M. Normalnie go w teren zabieram a jak lezy na biurku to sluzy jako terminal (putty etc ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) Oooo widze plakacik Bolsa ;) Edytowane 7 Maja 2010 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Jak Maniakalny może to ja też ;) Pierwsza przymiarka do złamania granicy 100" ;) 101" = 30" + 30" + 24" + 17" :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Mardok, może biureczko nowe a nie monitor? ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Mardok, może biureczko nowe a nie monitor? ; ) Nie drażnij mnie ! dopiero to kupiłem ;) Fakt ciasno się robi, ale co biedna 17-stka miała się na strychu marnować ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) Wydaje mi się, że 3 takie same monitory, by tu lepiej się prezentowały. Ja bym się pozbył tego monitora po lewej co jest ustawiony pionowo (to chyba 24' ?) i nabył 3 taki sam jak te dwie pozostałe 30-tki. No chyba, że zależy Ci na większej ilości wyświetlaczy, a rozmiar nie ma znaczenia. Ale IMO lepszy efekt będzie jak będziesz miał powiedzmy 3x30 ;) Ew 3x30, a z boku gdzież 24'. IMO biurko może być. Idealnie nadaje się do takiego ustawienia 3x30 i z pewnością ja bym tak zrobił. ;) Edytowane 9 Maja 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Szczerze powiedziawszy ustawienie 2x30 + 1x24 wydaje sie lepsiejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Wydaje mi się, że 3 takie same monitory, by tu lepiej się prezentowały. Ja bym się pozbył tego monitora po lewej co jest ustawiony pionowo (to chyba 24' ?) i nabył 3 taki sam jak te dwie pozostałe 30-tki. No chyba, że zależy Ci na większej ilości wyświetlaczy, a rozmiar nie ma znaczenia. Ale IMO lepszy efekt będzie jak będziesz miał powiedzmy 3x30 ;) Ew 3x30, a z boku gdzież 24'. IMO biurko może być. Idealnie nadaje się do takiego ustawienia 3x30 i z pewnością ja bym tak zrobił. ;) Szczerze powiedziawszy ustawienie 2x30 + 1x24 wydaje sie lepsiejsze. Ani tak ani tak, obecnie 17" jest tylko tak na przymiarkę bo to jest mój "serwisowy" monitor i częściej jest podpinany do "gościnnych" PC niż do mojej stacji roboczej, docelowo jego miejsce ma zająć kolejna 24" w pionie (taka sama jak ta obok). Tak czy inaczej takie są plany a jak wyjdzie tak wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Niestety nie mam tyle monitorów co Państwo wyżej, więc musiałem się podbudować HD2 i lapkami ; P Pokój w nowym mieszkaniu. Zagospodarowanie praktycznie zerowe. Miałem wrzucić zdjęcia po zapodaniu chociażby klamek do szuflad lub rolet, ale nie mogłem się powstrzymać ; ) imho najbardziej wymiata dywan :lol: Edytowane 10 Maja 2010 przez poca 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 U mnie wygląda to tak. Buda do wymiany, bo szpeci niemiłosiernie ;). @poca - wiem co to za dywan, zdaje się, że mam taki sam. Wyprodukowany przez najlepszych artystów z Indii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Moja lisia nora. :] Biurko to przerobiona ława z nogami od stołu, tak od 1998 roku, ale na prawdę wygodna. :] Bałagan trochę, ale nie chciałem nic porządkować, miało byc spontaniczne zdjęcie. W folii po lewej joy, zbity kubek :< , po prawej w głębi PII na slot1. :D Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Mam taką tapetę w domu :P Co to za książka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 U mnie wygląda to tak. Buda do wymiany, bo szpeci niemiłosiernie ;).Monitor prawie na styk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Mam taką tapetę w domu :P Co to za książka? empik.com - Malowany Człowiek. Księga I - Brett Peter V. - 31,49 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Dzięki, tak myślałem że z Fabryki ;) No cóż, trzeba przeczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 no jak lezy u ath na biurku to wiadomo ze trzeba... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Edytowane 12 Czerwca 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 :rofl: jesteś prze gigant :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Masz jakąś promocję na te monitory? :) Wywal jeszcze ramki, bo 6cm plastiku psuje docelowy efekt. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ale perspektywa powala! Szczególnie z wnętrza auta jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...