Skocz do zawartości
ndx

Jak wygląda Wasze stanowisko?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.02.2011 o 20:25, Tony Soprano napisał(a):

@Bonusso3

Przez ponad rok miałem w podobny sposób "zamontowanego" drugiego kompa w liceum. Tylko wszystko w szufladzie, co było o tyle praktyczne, że zasuwałem i się nie kurzyło :)

Ja już tak mam od... czasów Pentium 4 :) Jakoś dla mnie praktyczniej. Co do kurzenia i tak co jakiś czas wypada "przedmuchać" komputer nawet jak masz dobrą obudowe. Szczególnie zasilacz :) U mnie nie ma z tym problemów bo fajnie idzie zwykłym kompresorem do pompowania piłek :)

@Chemik4 strasznie oczojebny kolor tej katody ;) Nie wkurza cię to w nocy jak grasz itp? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teh burdl (zwyczajowa nazwa: burdel aka stanowisko) został zaktualizowany. Przeniosłem komputer piętro niżej, a od jakiegoś czasu korzystam z dwóch monitorów - CRTek akurat dlatego, że wszystkie LCD w domu są aktualnie w użyciu :P.

post-112992-0-42433000-1303308281_thumb.jpg

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ath [RE: ;OT]

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 20.04.2011 o 14:04, AragornPL napisał(a):

Teh burdl (zwyczajowa nazwa: burdel aka stanowisko) został zaktualizowany. Przeniosłem komputer piętro niżej, a od jakiegoś czasu korzystam z dwóch monitorów - CRTek akurat dlatego, że wszystkie LCD w domu są aktualnie w użyciu :P.

jestes z zawodu detektywem? Edytowane przez Jin*
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spekulacje nt. lupy? Używam jej czasami do robienia czegoś na kształt makro przy użyciu komórki :D.

@JROX: Mio, jednakowoż nie jestem K-ONowym przychlastem ;). Czasami używam SteelPada QCK.

Yogi, fajna miejscówka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po narodzeniu sie syna bylem zmuszony do eksmisji z mego wlasnego pokoiku gdzie mialem caly sprzet do sypialni, nie jest jakos extra ale wygody mi nie brakuje. choc czasami brakuje oparcia.

post-156088-0-43093800-1303489597_thumb.jpg

Edytowane przez vasyndrom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sek w tym ze gram tez na pc :D z poczatku bylo ciezko sie przyzwyczaic po przesiadce z 19" lcd ale teraz to juz normalka :D

ah bym zapomnial mego najwiekszego skarbu, kupiony przez zone w dniu premiery na urodziny :D

post-156088-0-77724100-1303494487_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

O, widze Band of Brothers, też u mnie stoi na półce. :)

Takie wydania miażdżą, do tego kupiłem za jakieś 85 zł z wysyłką z UK z rok temu, więc za grosze. U nas polskie wydanie trzy razy tyle, zagraniczne można juz w miare tanio kupić na allegro, tylko zrobi to ktoś kto chyba nie wie co to internet.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.04.2011 o 09:44, chemiczny_ali napisał(a):

OMG! Apple miażdży :lol2: Mogli więcej Mpix władować :D Toć to chyba moja wiekowa Nokia robi lepsze foty :wink: pzdr

Lepszych fotek w zaciemnieniu bez lampy nie zrobisz :P

A te pudlo to jak wspomnial zizzy Battlestar Galactica

Complete Series o ile wiem to ciezko juz dostac wydanie w

stalowym pudle same kartony pozostaly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.04.2011 o 16:25, vasyndrom napisał(a):

Po narodzeniu sie syna bylem zmuszony do eksmisji z mego wlasnego pokoiku gdzie mialem caly sprzet do sypialni, nie jest jakos extra ale wygody mi nie brakuje. choc czasami brakuje oparcia.

Oparcie znajdziesz w synu- wprawdzie za kilka lat, ale jednak- dzielnym młody padawanie bądź!

• Upvote 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powróciłem do mej kanciapy, miejsca tzw. pracy głownodowodzącego, niby admina (znowu mi net nie działa/komp padł/zrób coś z tym). Zmiany niewielkie - Logitechy X-230 doznały uszkodzenia kabla, a że końcówki nie chciało mi się wymieniać, tak więc padło na inne, zapasowe głośniki. Kolejny set w sumie tymczasowy, za miesiąc mega remont w domu.

@pawelekmal - tak, wektorowa :).

post-112992-0-42563900-1312034678_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi