Bonusso3 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 @Bonusso3 Przez ponad rok miałem w podobny sposób "zamontowanego" drugiego kompa w liceum. Tylko wszystko w szufladzie, co było o tyle praktyczne, że zasuwałem i się nie kurzyło :) Ja już tak mam od... czasów Pentium 4 :) Jakoś dla mnie praktyczniej. Co do kurzenia i tak co jakiś czas wypada "przedmuchać" komputer nawet jak masz dobrą obudowe. Szczególnie zasilacz :) U mnie nie ma z tym problemów bo fajnie idzie zwykłym kompresorem do pompowania piłek :) @Chemik4 strasznie oczojebny kolor tej katody ;) Nie wkurza cię to w nocy jak grasz itp? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Nie, mi to nie przeszkadza, w rzeczywistości nie jest to takie "oczojebne", tak tylko na zdjęciu wyszło. Poza tym to taśma z diodami a nie katoda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Teh burdl (zwyczajowa nazwa: burdel aka stanowisko) został zaktualizowany. Przeniosłem komputer piętro niżej, a od jakiegoś czasu korzystam z dwóch monitorów - CRTek akurat dlatego, że wszystkie LCD w domu są aktualnie w użyciu :P. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Oczy nie buntują się przy sprzężeniu lcd vs crt ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) @ath [RE: ;OT] Najlepsze, że nie. Większość moich znajomych, siedzących tyle przed komputerem ma wady wzroku, sporo z nich też nosi okulary/szkła. Nerdzę od dawien dawna, czasami w skrajnych warunkach oświetleniowych, a uszczerbku na zdrowiu jeszcze się nie dorobiłem. Oczy? Wszystko z nimi w jak najlepszym porządku, nawet nie bolą i nie są zaczerwienione. Jest to i tak tymczasowy set, nie wiem tylko na ile. Systemy 2x LCD (najlepiej takie same, ale przy mojej obecnej kondycji finansowej byłoby z zakupem drugiego takiego trudno) są o wiele fajniejsze. Sekret CRTka? 1024x768@85Hz, lepsze to niż żarówowe i wymiotogennne 1280x1024@60Hz - tak właśnie używali baniek koledzy, a teraz się mają z pyszna :P. Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Teh burdl (zwyczajowa nazwa: burdel aka stanowisko) został zaktualizowany. Przeniosłem komputer piętro niżej, a od jakiegoś czasu korzystam z dwóch monitorów - CRTek akurat dlatego, że wszystkie LCD w domu są aktualnie w użyciu :P. jestes z zawodu detektywem? Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Jin* 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Takie zdrowe oczy że bez lupy monitora nie widzi ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Szacun za podkładkę ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Lekkie przemeblowanie po zmianie fotela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Takie zdrowe oczy że bez lupy monitora nie widzi ; ) Lupa jest do szukania przycisków w Winampie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Spekulacje nt. lupy? Używam jej czasami do robienia czegoś na kształt makro przy użyciu komórki :D. @JROX: Mio, jednakowoż nie jestem K-ONowym przychlastem ;). Czasami używam SteelPada QCK. Yogi, fajna miejscówka. Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Gdyby nie to że nie używam, to bym sobie taką sprawił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Po narodzeniu sie syna bylem zmuszony do eksmisji z mego wlasnego pokoiku gdzie mialem caly sprzet do sypialni, nie jest jakos extra ale wygody mi nie brakuje. choc czasami brakuje oparcia. Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez vasyndrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zainwestuj sobie w lapka a graj na ps3.. ja by chyba nie dał rady siedzieć pół metra od 42(?) calowego ekranu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) sek w tym ze gram tez na pc :D z poczatku bylo ciezko sie przyzwyczaic po przesiadce z 19" lcd ale teraz to juz normalka :D ah bym zapomnial mego najwiekszego skarbu, kupiony przez zone w dniu premiery na urodziny :D Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez vasyndrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) O, widze Band of Brothers, też u mnie stoi na półce. :) Takie wydania miażdżą, do tego kupiłem za jakieś 85 zł z wysyłką z UK z rok temu, więc za grosze. U nas polskie wydanie trzy razy tyle, zagraniczne można juz w miare tanio kupić na allegro, tylko zrobi to ktoś kto chyba nie wie co to internet. Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 OMG! Apple miażdży :lol2: Mogli więcej Mpix władować :D Toć to chyba moja wiekowa Nokia robi lepsze foty :wink: pzdr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 A co w ogóle jest tam napisane na tym pudle, bo nie widzę ? Jakieś transformersy ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Battlestar Galactica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) OMG! Apple miażdży :lol2: Mogli więcej Mpix władować :D Toć to chyba moja wiekowa Nokia robi lepsze foty :wink: pzdr Lepszych fotek w zaciemnieniu bez lampy nie zrobisz :P A te pudlo to jak wspomnial zizzy Battlestar Galactica Complete Series o ile wiem to ciezko juz dostac wydanie w stalowym pudle same kartony pozostaly :D Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez vasyndrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2011 To i ja wrzucę zdjęcia swego stanowiska. :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 Po narodzeniu sie syna bylem zmuszony do eksmisji z mego wlasnego pokoiku gdzie mialem caly sprzet do sypialni, nie jest jakos extra ale wygody mi nie brakuje. choc czasami brakuje oparcia. Oparcie znajdziesz w synu- wprawdzie za kilka lat, ale jednak- dzielnym młody padawanie bądź! 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Powróciłem do mej kanciapy, miejsca tzw. pracy głownodowodzącego, niby admina (znowu mi net nie działa/komp padł/zrób coś z tym). Zmiany niewielkie - Logitechy X-230 doznały uszkodzenia kabla, a że końcówki nie chciało mi się wymieniać, tak więc padło na inne, zapasowe głośniki. Kolejny set w sumie tymczasowy, za miesiąc mega remont w domu. @pawelekmal - tak, wektorowa :). Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Tylko emo-fajek na stole brakuje. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 no dokładnie hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) To nie emo tylko otaku ;] Kanu Unchou na pulpicie? :wink: Edytowane 30 Lipca 2011 przez pawelekmal 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Co to na ścianie? Jakiś robot-pająk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie mogę być na 100 % pewien, ale myślę, że to: Mini-ITX Test Bench Lian Li Spider PC-T1B - czarny :: Yooki.pl + jakiś miniITX w środku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 BTW harry, pisałem na gg do ciebie, colossus czeka ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...