Maniakalny Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) kupione bez podstaw i obudow (to samsungi do zabudowy) 1. ma bad pix - nie przeszkadza 2. ma linie pix (nie fart ale za 300zł to i tak mega okazja) - bedzie na boczny do eyefinity jutro bede miał trzeci za 400 edit// Podstawki wzialem tymczasowo z gateway-ow 24" Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 kupione bez podstaw i obudow (to samsungi do zabudowy)To tylko zapuszczać i ładować w wszystkie jedną łamaną ( _/ ) obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) szukam teraz adaptera dp @ dvi (dual link) aktywnego - jak na złosc z miesiac temu bylo kilka nie mogacych sie sprzedac, poobnizali ceny i poszlo za grosze a teraz pustka Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Poszukaj na [H]ardforum tematu o tych samsungach, może uda się naprawić ten zielony pasek małym kosztem. Chociaż jak Ci nie przeszkadza, to w sumie można olać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) z serii - OKAZJA ROKU 30" samsung SAMSUNG LTM301M1 SPVA 2560x1600- kupiony za 300zł To teraz sprzedaj mi Eizo za taką cenę ;) Edytowane 7 Stycznia 2013 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 trzeci sie rozmraza juz 2h, ale jeszcze zimny, pewnie kolo polnocy uda mi sie podlaczyc sa jeszcze 2-3 sztuki ale matryce mają pekniete, niestety nowe po kolo 300$ + wys, jak bym znalazl za polowe tej ceny to eyefinity6 7680x3200 on board Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 17 Lutego 2013 przez szpachla2 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 co to za model telewizorni? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 No i to jest ładna, schludna ramka. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Samsung 46eh5000. Odległość - 2,5-3m I tak jest jeszcze za mały. W trybie PC da się normalnie grać (lag jakiś tam jest ale w większości gier nieodczuwalny). Czytelność stron internetowych dość dobra. W windowsie trzeba zmienić DPI chociaż ta funkcja czasami nie działa i są problemy np. z grami (znika kursor). Ale ogólnie nie jest źle. W tej cenie raczej ciężko coś znaleźć. Na drugim screenie Phoenix RC. edit: Z plusów to jeszcze mały pobór energii (70W) (nie nagrzewa się) S-PVA (ma swoje wady i zalety) Stolik pod komputer połączony z obudową ze względów ekonomicznych. Niestety za 120 zł (używany) nie da się kupić obudowy a co dopiero stolika :) Edytowane 18 Lutego 2013 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Samsung 46eh5000. Odległość - 2,5-3m I tak jest jeszcze za mały. W trybie PC da się normalnie grać (lag jakiś tam jest ale w większości gier nieodczuwalny). Czytelność stron internetowych dość dobra. W windowsie trzeba zmienić DPI chociaż ta funkcja czasami nie działa i są problemy np. z grami (znika kursor). Ale ogólnie nie jest źle. W tej cenie raczej ciężko coś znaleźć. Na drugim screenie Phoenix RC. edit: Z plusów to jeszcze mały pobór energii (70W) (nie nagrzewa się) S-PVA (ma swoje wady i zalety) Stolik pod komputer połączony z obudową ze względów ekonomicznych. Niestety za 120 zł (używany) nie da się kupić obudowy a co dopiero stolika no to projektor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Też mam 46" z 3m i z tego co widzę, to optymalnym wyborem byłby 55". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 55"? Bez jaj. Ja mam 50" z jakiś 2,5 i myślę, że nawet 60" będzie za mały jak będę zmieniał, ale na większego już się nie szarpnę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Jak dla mnie musiałyby mieć rozdzielczość znacznie wyższą niż fullHD żeby tak blisko takie bydle oglądać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 55"? Bez jaj. Ja mam 50" z jakiś 2,5 i myślę, że nawet 60" będzie za mały jak będę zmieniał, ale na większego już się nie szarpnę Tatusiowe sie skonczyly?:D A tak serio to zmienialem 40" na 50" i chodzac teraz po sklepach jak porownuje 50" do 55-60" to 55" to max rozsadnej ceny do wielkosci. Mysle ze do 2.5m czy 50" czy 55" nie zrobi roznicy, ale powyzej 3m to juz musowo 55". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) najlepiej 4x46" w pionie prawie 21:9, prawie 4K 105 cali za 8-10tys złozysz edit// na ramko-narzekaczy, są matryce z ramką 3,5mm po 500$ nowki, gdyby tylko wysylka nie byla drozsza od panelu to dawno bym sobie złozył :lol: Edytowane 21 Lutego 2013 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 /flex 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2013 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez aerial 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Świetnie :wink: Buda na co dzień otwarta? Biurko robione na zamówienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Blat na zamówienie. Buda jest zamknięta, jest panel z dymionej pleksy na taśmę magnetyczną. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Zbliża się koniec świata. Aerial bez wc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 Zbliża się koniec świata. Aerial bez wc... I z torrentem na pulpicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Dobre torrenty nie są złe Co do mojego stanowiska, w podpisie jest link do finalnej galerii samej obudowy. Chłodzenie wodne oczywiście będzie w przyszłości, ale czasy nagrzewnic z kadeta i węży ogrodowych odeszły bezpowrotnie, i dzisiaj już trzeba za to konkretnie zapłacić. Edytowane 23 Października 2013 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Domowe miejsce pracy i zabawy 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 U2913WM FTW!! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Pokój po remoncie (już ze dwa lata będą :D); ustawienie peceta tymczasowe. http://i.imgur.com/i8axogD.jpg (56k warn ;)) Fotka nieco lipna, bo na szybko z patelenki. @Tapatalk x Opera Edytowane 7 Stycznia 2014 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przejście na ITX: Lian Li Q06b, Asus p8z77-i deluxe, i7 2700k @ 4.8ghz, gtx670 @ 1250/7600 cpu: Megahalems + 2 gelid slim fans, gpu cooler - gelid icy vision Album: https://picasaweb.google.com/ae1337/LianLiQ06bITX (32 zdjęcia) 10 losowych: [ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skoro mobo, cpu i gpu widać to w obudowie siedzi dysk, naped i zasilacz....troche taki bez sensu ITX Mi się nie podoba, nie praktyczne (kurz). Poprzedni projekt zdecydowanie lepszy. Gdybym miał iść w tym kierunku to zrobiłbym customową mniejszą obudowę na resztę bebechów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Zasilacz, napęd optyczny, 2 dyski, regulatory obrotów, i cała masa kabli. Ta skrzynka jest w środku wypchana w 99%. Chodziło tutaj to żeby było widać komponenty z każdej strony, a ukryć to czego nie chcę pokazać, zapakować do ładnej skrzynki. Kurz to nie jest problem akurat, sprzątam regularnie, raz na tydzień przejechanie tego odkurzaczem, jest czyściej niż w poprzedniej budzie, gdzie nie chciało się tego rozbierać, żeby w środku czyścić. W ITX bench masz dostęp bezpośredni do wszystkich pcb, i co więcej, nie ma tego dużo. To płyta itx, więc nie ma pustych slotów pci które się kurzą itp, powierzchnia do czyszczenia wielkości pudełka po cd. Temperatury za to, po 20-30 stopni mniej na gpu niż poprzedniej obudowie. Brak dodatkowych wentylatorów, wszystko na absolutne minimum, komputer jest wyraźnie cichszy, a przy czym są dużo lepsze temperatury. Oczywiście to kwestia gustu, ja jestem bardzo zadowolony, nie tyle z efektu wizualnego, ale z funkcjonalności. Początkowo miałem obawy co do kurzu, i co do potencjalnych uszkodzeń (zwierzęta domowe itd..), praktyka pokazała że nie jest to problem. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...