Slow Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 miejsce gdzie rodzi sie wiekszosc moich postow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Moje nowe stanowisko :) Edytowane 4 Marca 2006 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK SEBATH Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 W takim otoczniu spedzam długie godziny.....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 wygląda to mniej więcej tak: zazwyczaj w tym miejscu można ujrzeć pełno chipsów, cukierków i innych smakołyków.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Sorry za jakos ale foty robone fonikiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 stanowsisko z nowym monitorkiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Moje biurko i nie tylko: Ale zamierzam cos wiekszego sobie sprawic :] Edytowane 17 Czerwca 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Moje skromne stanowisko dowodzenia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A też sie pochwale moim stanowiskiem pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Moje stanowisko zyskało jeden jakże ważny element - fotel - po namyśle i posiedzeniu na nim chwilę chyba nawet najważniejszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A oto moje tymczasowe stanowisko daleko od domu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Moja kanciapa komputerowa (czyli jeden wielki nieporzdek, a dosadniej bu*del): 2235132[/snapback] Czy mi sie zdaje, czy ogrzewasz lampka biurkowa kompa :lol:? To podświetlenie gdy siedze po nocy (a często tak robie) żebym nie oślepł :razz: Edytowane 20 Lipca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 moja klitka na komputer: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) A to mój kat z blaszakiem :) Teraz w miare dobrze to wyglada, normalnie jest straszny bur****del ;] @Mały update. Wczoraj nie miałem mojej przenosniej besti ;) Edytowane 21 Lipca 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 NO to i ja się pochwalę swoim miejscem pracy... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Kryptoreklama, śrubokręciki "informatyka" :P. Oczywiście non-stop tylko pure i pure. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Po przenosinach na nowe biurko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 w sumie to nawet porzadek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jakoś mi się nie chce wierzyć, że wszyscy mają taki porządek na swoich stanowiskach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Jakoś mi się nie chce wierzyć, że wszyscy mają taki porządek na swoich stanowiskach...Oj tam wszyscy odrazu :P Ja nie :P To jest fota na której mam porządek, to jeszcze nie jest tak jak wygląda zazwyczaj :P Edytowane 29 Lipca 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 http://img161.imageshack.us/img161/2805/s3700008cm3.jpg (jakość słaba, ale zdjęcia robione przez "wspaniałego" Samsunga) http://img161.imageshack.us/img161/4568/s3700009ol7.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 To może i ja się pochwalę. Z prawej troche bałagan ale to już jest takie miejsce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak wszyscy no to i ja :D Jak widac ogolny pozadek @ wszystko pod reka :P to i tak ladnie posprzatalem dzisiaj wszystkie zabawki :D w tle widac przygotowania sprzetu na zjazd w gda, oraz stuff potrzebny do zbudowania kaskady, ale o tym wkrotce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) To moje stanowisko ;) Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...