JUGAJ Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Witam mam do was proźbe bardzo jest mi on potrzebny a szukałem i niemoge go nigdzie znaleźć bardzo bym was prosił o podanie jakiegoś linku albo niech mi go ktoś prześle jeśli może. niemusi być 3.1 ale musi być ten pod dos . Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi narazie pozdrawiam pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Mam BCC3.1 ale to zajmuje prawie 20MB... powiedz jakie masz ograniczenia w swojej skrzynce to podziele odpowiednio i wysle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 konto mam 10 mega i jedna przesyłka nie więcej niż 4 mega ale daj mi znać kiedy będziesz słał żebym odebrał bo żeby niezawaliż skrzynki bo na niej i tak sie naraz wszystko niezmieści daj znać na gg kiedy będziesz ok ??? dzięki za odpowiedz i narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ok, ja jestem caly czas, narazie widze, ze Ciebie nie ma, wiec jak sie pojawisz to msg me na 255706 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 to jeszcze podaj namiary na tego edyska (user/pass) i moge wrzucac.. gg podalem wczesniej, pozatym jest w profilu, no ale podam jesdzcze raz: 255706, z tym ze u mnie przyanjmniej gg teraz lezy :/ i powiedz czy sobie poradzisz jak podziele Windows Commanderem, bo mam juz spakowane i po co przepakowywac na czesci jak mozna WC podzielic :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja rozumiem ze pan ma problemy ze zrozumieniem po polsku pisanego slowa i topicu przyklejonego o warezach/serialach i tego typu? BTW: Borland wypuscil wersje 5.5 bez IDE na licencji dosyc zblizonej do freeware jest na stronach borlanda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 a ja chce to tylko do celów edukacyjnych i wcale niechce sie tego uczyć ale musze i nigdy tego scierwa bym niekupił jak skończe c++ w budzie to go odrazu wywalam z kompa :))) i nigdy więcej niechce go oglądać te słowa to do MARCO :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Ja rozumiem ze pan ma problemy ze zrozumieniem po polsku pisanego slowa i topicu przyklejonego o warezach/serialach i tego typu? BTW: Borland wypuscil wersje 5.5 bez IDE na licencji dosyc zblizonej do freeware jest na stronach borlanda To sprobuj uruchomic trego 5.5 pod dosem :S BTW bcc3.1 jest juz chyba darmowy... przynajmniej do celow niekomercyjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ok gg to padło jeśli możesz to powysyłaj mi na meila :))) i wielkie dzięki za zainteresowanie a na kole to chyba i tak polegne :))) no ale mam jeszcze jakąś nadzieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...