Skocz do zawartości
JUGAJ

BARDZO PILNIE POTRZEBUJE COMPILATOR BORLAND C++ 3.1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam do was proźbe bardzo jest mi on potrzebny a szukałem i niemoge go nigdzie znaleźć bardzo bym was prosił o podanie jakiegoś linku albo niech mi go ktoś prześle jeśli może.

niemusi być 3.1 ale musi być ten pod dos .

Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi narazie pozdrawiam pa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konto mam 10 mega i jedna przesyłka nie więcej niż 4 mega

ale daj mi znać kiedy będziesz słał żebym odebrał bo żeby niezawaliż skrzynki bo na niej i tak sie naraz wszystko niezmieści daj znać na gg kiedy będziesz ok ???

dzięki za odpowiedz i narazie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jeszcze podaj namiary na tego edyska (user/pass) i moge wrzucac..

gg podalem wczesniej, pozatym jest w profilu, no ale podam jesdzcze raz: 255706, z tym ze u mnie przyanjmniej gg teraz lezy :/

i powiedz czy sobie poradzisz jak podziele Windows Commanderem, bo mam juz spakowane i po co przepakowywac na czesci jak mozna WC podzielic :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem ze pan ma problemy ze zrozumieniem po polsku pisanego slowa i topicu przyklejonego o warezach/serialach i tego typu?

BTW: Borland wypuscil wersje 5.5 bez IDE na licencji dosyc zblizonej do freeware jest na stronach borlanda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja chce to tylko do celów edukacyjnych i wcale niechce sie tego uczyć ale musze i nigdy tego scierwa bym niekupił jak skończe c++ w budzie to go odrazu wywalam z kompa :))) i nigdy więcej niechce go oglądać

te słowa to do MARCO :))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rozumiem ze pan ma problemy ze zrozumieniem po polsku pisanego slowa i topicu przyklejonego o warezach/serialach i tego typu?

BTW: Borland wypuscil wersje 5.5 bez IDE na licencji dosyc zblizonej do freeware jest na stronach borlanda

To sprobuj uruchomic trego 5.5 pod dosem :S

BTW bcc3.1 jest juz chyba darmowy... przynajmniej do celow niekomercyjnych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi