Majtas Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Niedawno kupilem sobie laptopa i zastanawiam sie jak najlepiej polaczyc go z innym komputerem. Znalazlem np. kable usb takie jak ten: http://www.gral.pl/preview/rozniproducenci...B-NET2.0_81.php i zastanawiam sie czy to nie bylo by najlepsze rozwiazanie w mojej sytuacji. Chcialbym polaczyc dwa koputery (aby wspoldzielic zasoby a takze dostep do internetu) a take miec taki kabelek zeby moc podlaczyc sie do roznych komputerow jakie napotkam na swojej drodze ;) i nie byc zmuszony do zakupu dodatkowej karty sieciowej do jednego z nich. Mam zamiar niedlugo wyjechac za granice i wydaje mi sie ze takie rozwiazanie bylo by naprawde dobre i dosyc uniwersalne bo w zasadzie bardzo prosto moglbym z kazdym kompem utworzyc w ten sposob siec i korzystac np z dzielonego lacza internetowego... Czy takie rozwiazanie ma jakies minusy? czy kos kto korzysta z tego typu 'sieci' moglby co nieco napisac na ten temat? prosze o wszelkie rady i opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...