ChrisG Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 No taki maly wypadek niewiem jak to sie stalo ale oberwalem z mojej grafy jedna z tych okroglych beczek.. Zaowarzylem to po 2 dniach karta chodzi stabilnie moze ktos wie do czego TO SLUZYLO????? http://img75.imageshack.us/img75/3608/15wy1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 to jest chyba odpowiedzialne za napięcie na rdzeń albo pamięci....nie jestem pewnien na 100% Ale jeśli tak to karta może być nie stabilna po o/c ew na bardzo wielkim obciążeniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 no najlepiej bedzie to dolutowac, bo to nigdy nie wiadomo co moze sie stac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RebroVv Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 polutowac delikatnie i bedzie wporzo ja tak samo zrobilem ze swoim radkiem 9600 tez przy wyjmowaniu brat urwal kondensator ;) ale przylutowalem i wsio wporzoadku, nie widac ze ruszane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ja rowniez naprawilem swojego bylego fx 5200, przez dolutowanie kondensatora (smd), bo przez to dziadostwo uciekalo mi pol literek na ekranie, a o trybie graficznym to nawet nie wspomne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 To jest kondensator od zasilania, filtruje napiecie wiec karta działa bez żadnych krzaków, problemy mogą sie pojawić dopiero przy OC albo maks obciażeniu jak ktoś wczesniej napisał :) Przylutować i uzywać dalej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...