Kooz Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam. Mam taki dosc nietypowy problem, kiedy kupilem w/w glosniki, wiadomo, podlaczylem tak jak bylo opisane, podpialem wszystko pod karte dzwiek. zainstalowalem sterowniki no i postanowilem zapuscic kalibracje, moim oczom ukazal sie error zle podpiertych przednich satelit, ze niby lewa byla zamieniona z prawa a podlaczone bylo dobrze, no ale zamienilem i kalibracja skonczyla sie pomyslnie, po jakims czasie zakupilem sobie sluchawki z mikrofonem i podlaczylem je przez rozgaleznik, kiedy zapuscilem film dzwiek byl przestawiony, bylo tak samo jak podczas kalibracji glosnikow, w filmie gosc zapalal auto z lewej strony a bylo slychac w prawej sluchawce, pomyslalem ze to wina sterownikow wiec zainstalowalem kxproject, niestety nie pomoglo, no i tak sie bujam z tym problemem juz jakis czas i nie bardzo wiem co jest tego przyczyna? Moze jest ktos kto pomoze rozwiazac mi ta zagadke? bede wdzieczny za wszelka pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebas999 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Mam to samo ale jest to wina sterow creativa. Edytowane 16 Marca 2006 przez sebas999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...