Quix Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam Mam problem, jeśli do nagłówka lub/i stopki w dokumencie Office 2000 PL umieszczam logo firmy w formacie JPG, to przy próbie drukowania pojawia się komunikat : "Brak miejsca na dysku lub za mała ilość pamięci". Nie musze chyba mówić, ze miejsca na dysku jest pod dostatkiem i pamieci także. Drukarka to HP DJ 820 na USB, ale na innych tez się to dzieje. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 sproboj wyeksportowac ten dokument do pdf'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Spróbuj drukowac przez to http://www.microsoft.com/downloads/details...89-ab826e7b8fdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quix Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dziekuję za odpowiedzi, jednak oba sposoby na rozwiązanie problemu nie sprawdzą się w firmie, gdzie pracują niedoświadczeni użytkownicy na pakiecie Office i drukują mnóstwo dokumentów. Zmniejszyłem rozmiar obrazka i zapisałem go w formacie 256odcieni szarości z małą (20) kompresją JPG i jakoś drukuje, więc doraźnie problem jest rozwiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...