klami18[CK] Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) WITAM! Mam problem z Siemensem M65. Przez przypadek skasowalem sobie eeproma, a nie mam kopii, ani FuBu. Teraz telefon leży martwy, tylko pika raz przy próbie uruchomienia. Szukałem na necie ale znalazłem tylko Fubu z wersją softu 12 oraz 25, u mnie niestety nie działaja, wgrywanie SWUPa też nic nie daje. Mam więc prośbe do posiadaczy M65 koniecznie z wersją softu 50 o przesłanie mi swojego FuBu, albo linka jak ktos wie gdzie można znaleść. Moj e-mail: klami85@o2.pl Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 6 Lutego 2006 przez klami18[CK] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 forum.siemensy.pl i tam popatrz jest napewno gdzieś link do FuBu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami18[CK] Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 forum.siemensy.pl i tam popatrz jest napewno gdzieś link do FuBu jak nie znalazlem przez googla to szukalem po forach forum.siemensy.pl forum.siemensiak.pl http://board.fks.pl/ nawet pare zaranicznych, czeskich i ruskich, ale wersji 50 niema. A starsze niestety mi nie dzialaja. :( Stad prosba zeby mi ktos zgral od siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...