Taruel Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Skubany nie chce sie włączyć wywala mi komunikat że musze zainstalować direct-x 8.1. Ja mam zainstalowanego directa9 dodam iż działają mi wszystkie gry koryzstające z directa zarówno 9 jak i 8. Da sięjakoś odpalić tego 3d marka na direct9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taruel Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Sam sobie odpowiem wystarczy ściągność naprawioną wersję 2001se-pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Skubany nie chce sie włączyć wywala mi komunikat że musze zainstalować direct-x 8.1. Ja mam zainstalowanego directa9 dodam iż działają mi wszystkie gry koryzstające z directa zarówno 9 jak i 8. Da sięjakoś odpalić tego 3d marka na direct9?NO jest taki patch ... dawno temu juz wyszedł który poprawiał ten błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...