esaj Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Panowie mam taki problemik kupiłem sobie d-linka Di 514 i chce go podłączyc pod Net24 ! Ale nie zabardzo wiem jak ! Chciałbym rozdzielic moje łacze na 3 komputery w domku plus by działało mi wi-fi pod psp ! Dodam ze ten modemik od neti ma wejscie telefoniczne i wychodzi z niego usb pod kompa ! Prosze pomozcie Edit: czyli Du*a nie da sie ! Prosze napszcie mi który router bedzie mi działał ! Edytowane 6 Lutego 2006 przez esaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmak Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Panowie mam taki problemik kupiłem sobie d-linka Di 514 i chce go podłączyc pod Net24 ! Ale nie zabardzo wiem jak ! Chciałbym rozdzielic moje łacze na 3 komputery w domku plus by działało mi wi-fi pod psp ! Dodam ze ten modemik od neti ma wejscie telefoniczne i wychodzi z niego usb pod kompa ! Prosze pomozcie Edit: czyli Du*a nie da sie ! Prosze napszcie mi który router bedzie mi działał ! Na 100% router który posiada wbudowany modem ADSL - sprawdź przed zakupem czy taki ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Dlink 514 nie dziala w ADSL <_< musisz miec jeszcze modem ADSL B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Moim zdaniem zainwestowałeś w złe urządzenie :/ Polecam D-Link model DSL-504G On ma w sobie Router/Switch/Modem ADSL http://tola.allegro.pl/show_item.php?item=86815443 Edytowane 16 Lutego 2006 przez Łuki85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...