ChrisG Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 No w niedziele mi sie troszke nudzilo i wpadlem na pomysl zmodernizowania mojej obudowy..Zakupy zrobilem tutej http://www.crazypc.com/ maja nawet niezly wybor..Zdjecia przesle w ta niedziele mojej Lian Li PC60 usb -Window Kit Rectangle Clear,Cold Cathode Light Kits Blue,Round IDE Cables Red 18`i 24`ata133,3xYS Tech 120x38MM Fans..Szukam jeszcze jakiegos dobrego wodnego chlodzenia calego zestawu,jak ktos zna jakies namiary to o link prosze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 czemu w ny sa lepszesklepy niz w polsce? buuuuuuuuuuuuuuuu kurde jak by mni tutaj zrobili takiego shopa to bym dzien i noc tam siedzial... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 a jakie ceny ddr 2700 za 280 zł chyba się tam przejade jutro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 dlaczego w polsce czegoś takiego nie ma :?: :?: wiele fajnych żeczy można z tamtąd chwycić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 a ile by mnie uczynily koszta przesylki?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Jak chcesz dobre WC to do mnie, albo do Mate'a: http://www.bloki.wodne.prv.pl Radzę chwilowo do mnie bo Mate'a ciężko złapać... Więc mów co chcesz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 wc to ja juz mam ale chodzi mi o rozne <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki 8) do obudowy ktorych w polsce nie mozna dostac a zza zgranicy to chyba troche drogo by wyszlo :( :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...