Vibri Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Witam Wszystkich! Potrzebuje pewnej informacji. Czy ten: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83246567 COOLER będzie pasował na mojego Celka D 2,26?????? Z góry Dzięki za odp. Verchi Edytowane 6 Lutego 2006 przez Vibri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Nie znam sie ale tam w opisie aukcji jest napisane ze na Celeron'y wszystkie pasuje. ;) Zreszta napisz do goscia ktory ta aukcje wystawil. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vibri Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 No ja wiem że w opisie pisze:) Ale chyba wiesz, że różnie może z tym opisem być....kiedyś kupowałem gniazdo zasialania do SE T610...na zdjęciu jak i w opisie było to, co mi potrzeba....ale dostałem do SE T230...leeh;P Pisałem do gościa ale on mi napisał, że w opisie wszystkok jest....tak, jakby sam nie wiedział co sprzedaje.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminate_bot Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Nawet na ten wentyl nie patrz :) Masz celka 2,6 czyli socket 478, a tam są inne wiatraczki (też mam to gniazdo). Mu chodzi o celki z PIII, czyli do 1,4GHz... Zobacz sobie ten - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83815563 - i następnym razem jak będziesz szukał wiatraczka do celka to szukaj w wentylkach pod intela :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vibri Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Och dzięki Terminate_bot:) Ty mój wybawco. Bo zakupiłem od tej firmy 2 wentyle 80x80 i chciałem od razu na proca ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>. Żeby taniej za przesylkę wyszło. Ale na szczęscie nie zalicytowałem tego coolera. Biore tego co mi podałeś. Wielkie THX!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 ale to cos chyba od boxa z miedzianym rdzeniem wydajniejsze chyba nie bedzie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...