pr1nce Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam Poszukuje adresow hurtowni sprzetu komputerowego: -procesory, karty grafiki, plyty glowne a nie jakies gowniane tusze do drukarek i inne [ciach!]ly. Spedzilem wiele godzin szukajac w google, ale te hurtownie sie chyab nie oglaszaja :D albo ja nie potrafie ich znalezc. Interesuje mnie oferty z Warszawy, tutaj jest tego najwiecej. I najlepiej zeby byli to "przyjazni i chetni do wspolpracy" sprzedawcy :D, bo niestety nie jestem handlowcem i nie posiadam firmy:P pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 wieksze sieci komputerowe mają swoje hurtownie komputronik, bestcom, znak , proline itp.. zacznij od nich... acha i są dystrybutorzy tacy jak pronox,action nie wiem tylko jak z braniem towaru bezposrednio od nich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Podepne sie, jak by ktoś miał albo znał adresy to niech zapoda tu na forum. Dzięki ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jak mojego kumpla brat będzie brał sprzęt z hurtowni to może mi sie uda wziąć adres :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...