Zoltar Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witajcie. Z racji, że odtwarzacz MP3 wraz z transmiterem, to niezły bajer przy jeździe kilkoma autami :) Szukam najtańszego rozwiązania... I znalazłem bardzo tanie produkty Sandisk'a :blink: http://www.superbasia.pl/kategoria.php?id=76 To pewny sklep ??? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Tak, to jest FotoBasia która sprzedaje też na allegro. Ma b.dużo pozytywów, jest SS oczywiście. Kupowałem aparat cyfrowy, wszystko ok. Szczerze mogę polecić. edit: Zapomniałem wspomnieć o kontakcie z tym sklepem. Wyśmienity. Jako, że niestety miałem niezbyt przykry przypadek z aparatem, który nie z mojej winy 'dostał' usterki, skontaktowałem się z FotoBasią jak mam postępować. Jeszcze tego samego dnia, po bodajże dwóch godzinach dostałem wyczerpującą odpowiedź emailem. Naprawdę polecam tego sprzedawcę. Edytowane 6 Lutego 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dzięki bardzo ! No to mają kolejnego klienta ! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ceny bardzo konkurencyjne... no to chyba ma nstepnego klienta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 opis procków troche dziwny Typ złącza: socket 754 Częstotliwość [MHz]: 2,2 GHz Technologia wykonania [um]: 0.13 um Rdzeń: NewCastle Szyna systemowa [MHz]: 800 MHz Cache [KB]: 512 kb Nowe technologie: SSE2, 3D Now!, SSE, MMX Wersja [box / Oem]: BOX myślałem że nie wytrzymam jak to zobaczyłem ale w tym sie chyba nie specjalizuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Rowniez moge pochwalic ten sklep. Kupujac aparat musialem sie upomniec o instrukcje w jezyku polskim, ktora przyszla do mnie poleconym dwa dni pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 I zamówione :) Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...