mastnet Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Skąd wziąc bios do płyty A7N8X-VM/S (wersja wyprodukowana przez Asusa dla Fujitsu Siemens). Będzie pasował od A7N8X-VM/400? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 moze ze stopny asusa? albo z google.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 A) Zrobiles blad kupujac plyte ktora byla produkowana dla jakiejs firmy (przewaznie dla Siemensa) B) Te plyty maja inna budowe niz orginaly i nie bedzie dzialal bios od ich orginalnych odpowiednikow C) Plyty te sa strasznie poobcinane poniewaz trafiaja do firm siemensa i temu pokrewnych D) Na przyszlosc lepiej dolozyc z 50 zl i kupic jakas wersje normalna :D pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@li Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) ad A -Mam płyte A7N8X-VM ( bez /S ! ) od Siemens-Fuji nie zauważyłem żeby moja płyta się czymś różniła (może tylko tym że ja mam z tyłu płyty 2 porty USB i 4 na płycie- piny, w "orygnale" jest odwrotnie) dwie różne instrukcje. Mi działa bios ze strony asusa na tej płycie... ad C -Uzasadnienie bezsensowne ad D -To może odrazu dołożyć 100 albo 200zł, wtedy napewno kupisz jeszcze lepszą.... Edytowane 11 Lutego 2006 przez k@li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...