lukasrz Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Nie znalazłem odpowiedniego tematu więc piszę :P Przymierzam się do zakupu LCD'ka do 1100 - 1150zł Chciałbym żeby to była '19 dziewiętnastka :) Ale nie wiem co najlepiej wybrać, mam na oku cos takiego: 19" LG Flatron L1917S ~ 1150zl rozdzielczość nominalna 1280 x 1024 piksele kontrast 700:1 jasność 250 cd/m˛ wielkość plamki 0,294 mm czas reakcji plamki 8 ms kąt widzenia pion 160 ° kąt widzenia poziom 160 ° tylko ze on nie ma chyba obrotowej podstawy, a by sie przydala, moze jakis samsung ? philips ? :? ale moze ktos kto siedzi lepiej w temacie cos ciekawszego zaproponuje ? Bede wdzieczny. Edytowane 6 Lutego 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=58 Podobno samsungi robią dobre monitory, ale ja sercem jestem przy LG ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Nie ten dział :) Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Za taką cene to LG. Też mam LGka i nie narzekam ;). Jeśli chodzi o monity to warto na LG'ka, Nec'a i Philpsa'a patrzeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...