bymben Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam Mam do wyboru kupic pamieci Kingston 2x 512 PC3200 KHX ULK2/1G na TCCD lub Patriot XBLK 2x512 rowniez na TCCD. Ktore wedlug was lepiej nadaja sie do krecenie, a moze jakie alternatywy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 pdp patriot ;) bez zastanowienia good pamiatki bedziesz "be happy" ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingus Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 popieram przedmówce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja tez :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 i ja, te patrioty sa bardzo dobre za swoja cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...