Macio19 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Od kilku dni mój wentylator na chipsecie zaczął troszkę głośniejszy tryb życia :wink:. W Abit’ach wszystkie wentylatory są niewypałem, ale to szczegół. Hmm zastanawiam się co zrobić: Kupić radiator czy wentylator, ale z radiatorem nie byłoby żadnego problemu, a poza tym będzie ciszej :) Na allegro szukałem, ale nie ma ani wentylatorów ani radiatorów do mojej płyty. Nie wiem jaki dokładnie będzie pasował - jakie wymiary i z jakim mocowaniem. Proszę o komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Zalman NB47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Znalazłem ten model na allegro, ale jeszcze zastanawiam sie, czy sam radek da radę schłodzić, czy jeszcze trzeba będzie zamontować wentylka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 powinien wystarczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Znalazłem ten model na allegro, ale jeszcze zastanawiam sie, czy sam radek da radę schłodzić, czy jeszcze trzeba będzie zamontować wentylka?Na pewno da, ja miałem tego mniejszego złotego (na NF7) i bez problemu dawał radę, w dość mało przewiewnej budzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...