kuebk Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) czesc! problem mam taki ze juz drugi raz [w przeciagu tygodnia, moze dwoch] wyskakuja mi krzaki jak wlaczam kompa... nic nie podkrecalem, itp, itd... wszystko mam poustawiane tak jak mam z pol roku juz i dzialalo bez problemu a teraz cos takiego... i teraz pytanko czy to jest wina karty?? bo jak ta to pasowaloby odeslac ja na serwis [mam gwarancje do tej srody :P ] i tutaj potrzebuje waszej opinii, najlepiej na szybko ;) modow prosze o niezamykanie tematu bo jak moga zamienic za darmo to nie zamienia :P aha i problem dotyczy konfigu #1 ; ) dzieki edit: no i tak od 2 tygodni mam niepodkrecona... nie gram ostatnio duzo to odkrecilem ja ;) Edytowane 6 Lutego 2006 przez LuXuS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank_26 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja bym dał do serwisu. Miałem kiedyś GF4 Ti i się krzaczki porobiły...(bootowanie) Memki poszły. Sprawdz na innym kompie czy jest taki sam efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...