BLANTMEN Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Powiedzcie no mi czy do prowadzenia takich kursów potrzebne są jakies kwalifikacje ? Chciałem w ten sposób sobie conieco dorobić :P Wiadomo, że niektórzy nie znają się wogole na obsłudze komputera, nie umią poradzić sobie z najprostszymi problemami (chociażby mój wujek :wink: ). Chciałbym takich ludzi nauczyć teorii, podstaw no i trochę więcej, żeby sami mogli radzić sobie z problemami, za które płacą w serwisach po 50 zł + :? Dostęp do sali komputerowej z 20 stanowiskami mogę sobie załatwić, tylko muszę wiedzieć czy jest szansa żeby bez rzadnych papierków to robić ? Dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 No raczej musisz miec jakis papierek, bo widzisz sens chodzenia na kurs do osoby ktora sama go nie ma ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 No ale gdzie można taki dostać ? Przecież nie pójdę na jakiś kurs, gdzie będą mnie uczyć obsługi myszki itd. bo to strata czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Kursów komputerowych jest teraz cała masa a czesc z nich jest dofinansowana przez fundusze UE, swego czasu tak było... Z drugiej strony jezeli chcesz kogos nauczyc podstawowych rzeczy odplatnie, to nie ma problemu, chocby nawet za pomoca umowy zlecenia, zobowiazujesz sie do np. przekazania podstawowych umiejetnosci obslugi komputera za ustalona w umowie kwote i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dokladnie. Mi sie wydaje ze prawnie nie ma zadnych przeciwskazań, a jesli klientom to nie bedzieprzeszkadzalo to jak najbardziej tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Myślę, że niektórzy kliencie zechcieliby zobaczyć twoje kwalifikacje na jakimś papierku ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Moze brak papierka nie zachecilby do kursow, ale jakbys np. zrobil cos takiego, ze 1 lekcja za darmo, takie wprowadzenie aby ludzie zobaczyli ze znasz sie na rzeczy i tyle. Przeciez np. wiele osob na allegro sprzedaje rozne rzeczy, nie maja firmy (papierka :D), a jakos dorabiaja, wiec mysle ze bez papirka sie obejdzie tylko trzeba zadbac o ciekawa oferte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ecuadoo - gadałem z Sikorem w tej sprawie i powiedział mi, że gdybym podpisywał umowę z każdym z osobna to bym się w nich utopił :wink: Popytam się jeszcze znajomych czy coś wiedzą na ten temat. Ew. zrobie tak, że 1 lekcja gratis :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 a gdzie mozna sie zapisac? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 uprawnienia musisz miec np jakys chcial prowadzic kursy produktow MS i chcial podpisywac sie pod ich logo. jesli tylko chcesz ludzi podszkalac z ogolnego traktowanaia sprzetu to nie powinno byc problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 http://www.ecdl.com.pl/ ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Oooooooooo :twisted: Już zabieram się do czytanai :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...