demek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) jak w temacie a zainteresowani wiedza o co chodzi :) a dla tych co nie wiedza - jest to temat dla osob zainteresowanych sprowadzeniem sobie czesci do chlodzenia wodnego z niemiec z tego oto sklepu http://www.alphacool.de/xt/ ZOSTALO TYLKO 0 z 20 KG DO ZUZYCIA! :) JESLI KTOS JEST CHETNY TO PROSZE NA / PM / MAIL demek(at)epf.pl / gg 1984911 / NAPISAC CO DOKLDNIE CHCEMY, W JAKIEJ ILOSCI I PODAC LINK DO PRODUKTU PRODUKTY CHLODNICE - http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_34_35 BIP2 - LINK - Poczta Polska (ubezpieczona) 160 zl - DHL 180 BIX2 - LINK - Poczta Polska (ubezpieczona) 190 zł - DHL 210 BIP3 - LINK - Poczta Polska (ubezpieczona) 190 zł - DHL 210 BIX3 - LINK - Poczta Polska (ubezpieczona) 230 zł - DHL 250 BLOKI CPU - http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_18_66 CHIPSET - http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_18_21 GPU - http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_18_20 KOMPLETNE GPU - http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_18_291 OGOLNIE BLOKI http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_18 POMPKI http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_26 REZERWUARY http://www.alphacool.de/xt/index.php?cPath=5_40 CALOSC http://www.alphacool.de/xt/ OSOBY ZDECYDOWANE (W NAWIASIE "V" TO TE KTORE JUZ WPLACA) hakervip (V) stefano77 (V) remee(V) baja (V) narciarz (V) monster21 (V) robak57 (V) eded (V) zene (V) Edytowane 14 Lutego 2006 przez atek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) ZOSTALO TYLKO 20 z 20 KG DO ZUZYCIA! :) :lol: ZOSTALO TYLKO 20 z 20 KG DO ZUZYCIA! :) JESLI KTOS JEST CHETNY TO PROSZE NA / PM / MAIL demek(at)epf.pl / gg 1984911 / NAPISAC CO DOKLDNIE CHCEMY, W JAKIEJ ILOSCI I PODAC LINK DO PRODUKTU zmien tak maila bo szkoda na spam sie narazac (@ --> (at) ) Edytowane 6 Lutego 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) ok powiedz mi atek ile by mnie przyszedł TEN BLOCZEK w ramach 4 zamówienia łącznbie z przesyłkami itd itp :D :D Edytowane 7 Lutego 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ok powiedz mi atek ile by mnie przyszedł TEN BLOCZEK w ramach 4 zamówienia łącznbie z przesyłkami itd itp :D :D158 zl polskich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Włąśnie byłem na poczcie przelać kasę. W ciągu 3 dni powinna być u Ciebie Atek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefano77 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja również potwierdzam wpłacenie kasy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 stefano77 twoje pieniadze juz sa na rachunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Przyklejam na czas zamówienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Potwierdzam, przelałem dziś kase :))) Edytowane 10 Lutego 2006 przez narciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 narciarz - pieniadze sa na rachunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eded Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich Jeśli jest jeszcze miejsce, a chyba jest to piszę się na BIX3 na 100%. atek wysłałem Ci info na PM i maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam Chłopaki tak się zastanawiam cały czas jakich użyć węży do całego układu wc. Zamawiam chłodnice oraz jeden bloczek z Niemiec, a oni preferują wszędzie wloty (wyloty) na gwint 1/4 cala czyli około 7mm średnicy. Moim zdaniem to troche mało no ale co zrobić. Standardem na zachodzie Europy jest wąż 8/10mm, a u Nas z 12/15 tak gdzieś przeczytałem. Mam zamiar zainstalowac 3 blokczki i pompke grundfosa. Pisałem już w jednym topicu ale jednoznacznej odpowiedzi nie otrzymałem. Tak naprawede każdy wkłada węże do układu takie jak mu pasują no ale co Wy na to w końcu też kupujecie sprzęt z tego sklepu w niemczech, a tam wszystko ma 1/4 cala ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Atek podliczysz mnie w końcu i dasz namiary na konto ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 jedna osoba sie wycofala miejsce jeszcze jest jakby ktos chcial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Tak naprawede każdy wkłada węże do układu takie jak mu pasują no ale co Wy na to w końcu też kupujecie sprzęt z tego sklepu w niemczech, a tam wszystko ma 1/4 cala ??? 1/4 cala to GWINT, nie grubość węża jaką masz zastosować. średnica węży [złączek, na które nakładasz węże] zależy od ciebie, nie od niemców :wink: jak przykłady: na różnych gwintach mogą być różne średnice złączek [to na nie nakładamy węże, nie na GWINT] NK 12 | 3/8 cala NK16 | 3/8 cala SK 8/10 | 1/4 cala SK 9/12 | 3/8 cala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 1/4 cala to GWINT, nie grubość węża jaką masz zastosować. średnica węży [złączek, na które nakładasz węże] zależy od ciebie, nie od niemców :wink: jak przykłady: na różnych gwintach mogą być różne średnice złączek [to na nie nakładamy węże, nie na GWINT] NK 12 | 3/8 cala NK16 | 3/8 cala SK 8/10 | 1/4 cala SK 9/12 | 3/8 cala Źle mnie zrozumiałeś. Niemcy wszędzie dają gwint 1/4 cala więc średnica tego typu gwintu to jakieś 7mm przez które płynie woda. Moim zdaniem te 7mm to za mało jak na chłodzenie wodne jak by tak był gwint 3/8 cala (9,5mm) to by było w sam raz. Dało by się węże 10/12 i było by cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) Źle mnie zrozumiałeś. Niemcy wszędzie dają gwint 1/4 cala więc średnica tego typu gwintu to jakieś 7mm przez które płynie woda. Moim zdaniem te 7mm to za mało jak na chłodzenie wodne jak by tak był gwint 3/8 cala (9,5mm) to by było w sam raz. Dało by się węże 10/12 i było by cacy :lol: :lol: :lol: Nie odczujesz zadnej roznicy ! Ja Ci to gwarantuje ! 2,5 mm to naprawde wielka roznica :lol: To tak jak niektorzy mysla ze przy wezach 12/16 bedzie mial lepsze temp. niz przy 10/12. Ja proponuje zebys zrobil blok z gwintem na 3 cale i jako weze dal rure od odkurzacza. Edytowane 11 Lutego 2006 przez Jawor_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) no atek ja też przelałem wczoraj i zamówilem http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...5&cPath=5_34_35 szukam bloku na dwie karty 7800 w SLI ale max 130zł bo nie wiem który jest dobry i by pasował żeby wszystko się zmieściło Edytowane 11 Lutego 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 panowie jesli nikt nie zrezygnuje to zostalo miejsce na jedna chlodnice!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) panowie jesli nikt nie zrezygnuje to zostalo miejsce na jedna chlodnice!! Atek kiedy masz zamiar przesłac pieniądze do Niemiec i wykonać zakupy? Edytowane 12 Lutego 2006 przez narciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 czekamy na jeszcze jedna osobe bo koszty sa obliczone na 8 osob a jesli nikt sie nie zglosi do wtorku wieczorem to zalatwie to w srode - nie bedzie podnoszenia kosztow oczywiscie zakladam, ze juz nikt sie nie wycofa - a jesli sie tak stanie to poczekamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 czekamy na jeszcze jedna osobe bo koszty sa obliczone na 8 osob a jesli nikt sie nie zglosi do wtorku wieczorem to zalatwie to w srode - nie bedzie podnoszenia kosztow oczywiscie zakladam, ze juz nikt sie nie wycofa - a jesli sie tak stanie to poczekamy Wiesz może z doświadczenia inych userów lub twojego za ile to wszystko potrwa jeśli w środę prześlesz im kase? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 poprzednim razem wplacilem we wtorek a w czwartek juz mieli pieniadze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Jak widzę, jest juz 8 chętnych. Pozostaje czekać na 3 wpłaty. Edytowane 13 Lutego 2006 przez hakervip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Jesli jest jeszcze miejsce to prosze o odpowiedz,czy starczy go na BIX3 dla mnie- jesli tak to prosze o info ile przelac Edytowane 13 Lutego 2006 przez zene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 tak jest miejsce wpisuje cie na liste i zamykam zamowienie otworze jesli ktos zrezygnuje co mam nadzieje, ze nie bedzie mialo miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Mam pytanie czy osoby, które jeszcze nie mają obok (V) juz wpłaciły kasę czy czekają ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Uczymy sie czytac ze zrozumieniem ... OSOBY ZDECYDOWANE (W NAWIASIE "V" TO TE KTORE JUZ WPLACA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Uczymy sie czytac ze zrozumieniem ...Wiem, że tak tam pisze. Mi tylko chodziło czy te osoby już wpłaciły kase np na poczcie i przelew jest już w drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster21 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Wiem, że tak tam pisze. Mi tylko chodziło czy te osoby już wpłaciły kase np na poczcie i przelew jest już w drodze.Ja przed chwilą przelałem z Inteligo (idzie jakieś 5min) więc juz tylko jedna wpłata i można zamawiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...