Gość hakervip Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja przed chwilą przelałem z Inteligo (idzie jakieś 5min) więc juz tylko jedna wpłata i można zamawiać :)To spoko. Nim szybciej tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 oswiadczam, ze wszyscy wplacili i jutro jade z zamowieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 oswiadczam, ze wszyscy wplacili i jutro jade z zamowieniemCzy najpierw będziesz do nich dzwonił żeby się dowiedzieć czy wszystko mają na stanie? I żeby tym razem wpisali Twoje poprawne dane, żebay paczka znowu się nie zgubiła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Czy najpierw będziesz do nich dzwonił żeby się dowiedzieć czy wszystko mają na stanie? I żeby tym razem wpisali Twoje poprawne dane, żebay paczka znowu się nie zgubiła :)postaram sie zadzwonic adres ma juz gls wiec bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajaboss Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Jaki bedzie mniej wiecej czas oczekiwania na przesylke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) Jaki bedzie mniej wiecej czas oczekiwania na przesylke?Zależy jak się spisze alphacool. Przelew idzie koło 2 dni chyba (Atek tak pisał jeśli się nie mylę). Wysyłka też koło 2 dni idzie. Ale zależy kiedy wyślą, a ostatnio to trwało baaardzo długo. Edytowane 15 Lutego 2006 przez hakervip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 pieniadze beda mieli w piatek sadze, ze czas nie przkroczy 3 tygodni bo biore pod uwage fakt, ze czegos moga nie miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 pieniadze beda mieli w piatek sadze, ze czas nie przkroczy 3 tygodni bo biore pod uwage fakt, ze czegos moga nie miec Miejmy nadzieję, że będą mieć wszystko i wyślą tak szybko jak to będzie możliwe. Pozostaje cierpliwie czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 zamowienie zlozone, pieniadze wplacone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Dosyć szybko. Mam nadzieję, że szwaby nie zawalą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 W ramach drugiego zamówienia kupiłem niskoprofilowy bloczek na chipset Alphacool NexXxos NB-SLI1. Może kogoś z Was zainteresują jego zdjęcia, jak się prezentuje w rzeczywistości: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139223&st=33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 no to super tylko czekać czyli dzieki dla atka za szybką mobilizacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 @AndyN - powiedz odrazu jak sie sprawuje - chyba wiele osob to interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 @AndyN - powiedz odrazu jak sie sprawuje - chyba wiele osob to interesujenie odbierz tego jako czepianie sie albo atak na ciebie ale prosze zebys pisal o tym w jego temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Siema. Atek nie wiesz czy szwaby mają już kasę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Siema. Atek nie wiesz czy szwaby mają już kasę ? nie wiem nic bo nie dzwonilem. zadzonie w poniedzialek to dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ok. Nie ma sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Mam nadzieje ze wkrotce bedzie 5. zamowienie :D BTW. Czy krocce do 'niemieckich' nagrzewnic sa latwo dostepne w Polsce? Pytam, bo widze, ze cos ryzykownie je od Niemcow zamawiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 W internecie nie ma zadnego problemu z dostaniem tych kroccy ... Pasuja kazde na gwint 1/4'' :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 I jak tam Atek? Jest wiadomo coś nowego na temat zamówienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 I jak tam Atek? Jest wiadomo coś nowego na temat zamówienia?dzwonilem rano, mial mi wyslac maile czy kasa doszla i reszte info maila do teraz nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jak widzę, powtarza się sytuacja z wcześniejszych zamówień. Szwaby nas olewają jak tylko można. Jak ja ich nie nawidzę :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 bylem w pracy wiec nie moglem dzwonic jeszcze raz ale zaraz to chyba zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jak widzę, powtarza się sytuacja z wcześniejszych zamówień. Szwaby nas olewają jak tylko można. Jak ja ich nie nawidzę :>Spokojnie-sa jacy sa w koncu dostaniemy to co chcemy-oni tez maja duzo innych zamowien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Spokojnie-sa jacy sa w koncu dostaniemy to co chcemy-oni tez maja duzo innych zamowien :)Jestem spokojny. Ale naprawdę. Jak na tak dużą firmę to powinni chociaż maila wysłać jak się prosi. Założę się, że jakby się do nich nie zadzwoniło to by wysłali po roku paczkę heh (może trochę przesadzam :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Hakervip :) uspokój się, nienerwowo :) Dostaniesz, wiedziałeś jak pracują, jak chciałeś mieć na szybko to trzeba było w Polsce kupić :) NIENERWOWO !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jak mnie mily pan poinformowal paczka zostanie dzis wyslana i przesle mailem nr listu przewozowego aczgolwiek niezbyt wierze w to co mowi przy poprzednim zamowieniu dzwonilem we wtorek i mieli wyslac na dniach a paczka dzien wczesniej byla juz w polsce :D no ale zadzwonie jeszcze raz dzisiaj i powiem wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) jak mnie mily pan poinformowal paczka zostanie dzis wyslana i przesle mailem nr listu przewozowego aczgolwiek niezbyt wierze w to co mowi przy poprzednim zamowieniu dzwonilem we wtorek i mieli wyslac na dniach a paczka dzien wczesniej byla juz w polsce :D no ale zadzwonie jeszcze raz dzisiaj i powiem wiecej Nie wierzę. Dzisiaj wysłana? Jeśli tak będzie to odwołam wszystko co powiedziałem na szwabów hehe Edytowane 21 Lutego 2006 przez hakervip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Nie wierzę. Dzisiaj wysłana? Jeśli tak będzie to odwołam wszystko co powiedziałem na szwabów hehe I nie zapomnij ucałować Pani Kanclerz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Nie ma sprawy heh. Ale jak widzę to chyba paczka jednak nie została wysłana bo by Atkowi podali już numer paczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...