demek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 maila nie bylo a dodzwonic sie nie moglem ja ich poprostu "kocham" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jak mówił dziadek dobry szkop to martwy szkop :wink: a tak serio to ich zatłuczemy dopiero jak sie nasycimy nagrzewkami B) potem będą zbędni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jak mówił dziadek dobry szkop to martwy szkop :wink: a tak serio to ich zatłuczemy dopiero jak sie nasycimy nagrzewkami B) potem będą zbędni :lol: Trafiłeś w samo sedno. No ale pozostaje nam czekać na wieści z placu boju od Atka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Hello, your order left us on the 20. - i think you´ll get it the next few days. Mit freundlichen Grüßen, J. Tessmann jesli to jest prawda to jutro bedzie paczka... jedno ale...nie ma mnie od 6 rano w domu wiec bede mial paczke w piatek bo w domu to nikogo jutro nie ma :) mam nadzieje, ze sie nie obrazicie za dzien zwloki:) Edytowane 22 Lutego 2006 przez atek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Hello, your order left us on the 20. - i think you´ll get it the next few days. Mit freundlichen Grüßen, J. Tessmann jesli to jest prawda to jutro bedzie paczka... jedno ale...nie ma mnie od 6 rano w domu wiec bede mial paczke w piatek bo w domu to nikogo jutro nie ma :) mam nadzieje, ze sie nie obrazicie za dzien zwloki:) Jasne, że się nie obrazimy. A podali może numer paczki przewozowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 wkleilem calego maila wiec jak widac nie podali ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Byłbym chętny na chlodnicę , kiedy nastepne zamówienie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Byłbym chętny na chlodnicę , kiedy nastepne zamówienie ?w okolicach wtorku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Jak widzę Atek już seryjnie z tymi zamówieniami heh. Sprowadź sobie z 10 chłodnic i sprzedawaj hehe. Jak paczka dojdzie w piątek to daj znać. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 w okolicach wtorku Pisze się na to :] Im więcej dokonamy takich tur zamowieniowych tym bardziej beda nas szanowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Pisze się na to :] Im więcej dokonamy takich tur zamowieniowych tym bardziej beda nas szanowac :) Zgadzam się. Mam nadzieję, że paczka naprawdę została wysłana. Bo jak szwaby znowu nas wykiwały to trzeba ich powybijac hee (nie wszyskich oczywiście). Pozostaje czekać w piątek na post od Atka, którzy będzie brzmiał "Paczka doszła" To będzie prawdziwe święto. Chyba ustanowilibyśmy rekord szybkości zamówienia. W tydzień od wpłaty. Ale zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja też się piszę na kolejne zamówienie. Biorę to cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 i ja tez to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 mala zmiana planow wyjezdzam ok 9,30 ale i tak pewnie nie zdaze poslac jutro wiec pewnie w piatek wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 no to super atek to jak będziesz miał u siebie paczkę to podaj godz. to podjadę i piwko ci przywiozę te obiecane i za fatygę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 dzwonilem do gls zeby mi powiedziec czy maja paczke musze miec nr listu przewozowego....napisalem maila do alphacool'a...moze za rok odpisza... no ale czekajmy cierpliwie a tymczasem poprosze kazdego kto nie dal adresu o pm z tymze adresem, na ktory mam paczki wyslac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 dzwonilem do gls zeby mi powiedziec czy maja paczke musze miec nr listu przewozowego....napisalem maila do alphacool'a...moze za rok odpisza... no ale czekajmy cierpliwie a tymczasem poprosze kazdego kto nie dal adresu o pm z tymze adresem, na ktory mam paczki wyslac Z tym numerem paczki może być ciężko heh. A co to Atek całkowita zmiana planów? Nigdzie dziś nie wybywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Z tym numerem paczki może być ciężko heh. A co to Atek całkowita zmiana planów? Nigdzie dziś nie wybywasz?wrocilem po 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wiadomo coś nowego Atek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 paczke bede mial w domu w poniedzialek lub wtorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 paczke bede mial w domu w poniedzialek lub wtorekOk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 bedziecie robić jakieś zamówienie za 2może 3 tygodnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) bedziecie robić jakieś zamówienie za 2może 3 tygodnie ?jesli dobrze pojdzie to za 2-3 tyg bedzie szoste zamowienie piate ruszy we wtorek albo nawet w poniedzialek Edytowane 25 Lutego 2006 przez atek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jesli dobrze pojdzie to za 2-3 tyg bedzie szoste zamowienie piate ruszy we wtorek albo nawet w poniedzialek Najpierw niech nasze dojdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 a wg jakich stawek jest to rozliczane tj - ile kosztuje przesylka z de do polski, i wg jakiego kursu przeliczac kwoty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 a wg jakich stawek jest to rozliczane tj - ile kosztuje przesylka z de do polski, i wg jakiego kursu przeliczac kwoty? nie przeliczam waluty - zrobilem to w pierwszym zamowieniu tylko przesylka z de kosztuje 32 euro okreslilem sume, w ktorej sie zmieszcze na 100% po wykonaniu pieciu pieciominutowych telefonow do niemiec co jak wiadomo kosztuje, a dzieje sie tak dlatego, ze niemcy odpisuja na 1 maila po wyslaniu moich szesciu. ludzie sa niecierpliwi a chce ich informowac tak czesto jak moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 na kiedy planuejsz to 5te zamowienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 na kiedy planuejsz to 5te zamowienie? jesli dobrze pojdzie to za 2-3 tyg bedzie szoste zamowienie piate ruszy we wtorek albo nawet w poniedzialek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 na kiedy planuejsz to 5te zamowienie? tak jak poprzednik zacytowal :) a odkad ruszy zamowienie to sadze, ze po max tygodniu bede wplacal pieniadze zaraz chyba zaloze temat zeby sie narazie zapisywac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) tak jak poprzednik zacytowal :) a odkad ruszy zamowienie to sadze, ze po max tygodniu bede wplacal pieniadze zaraz chyba zaloze temat zeby sie narazie zapisywac... spoko .. ja sie wstepnie pisze na ile to mnie wyniesie? i czy mozesz sie tam dowiedziec jaka jest roznica miedzy http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=658 http://www.alphacool.de/xt/product_info.php?products_id=3425 rozumiem ze jedna jest bez akcesorii . ale co oni rozumieją poprzez akcesoria i czy ewentualnie ta drozsza tez jest na ceramicznym łozysku? Edytowane 26 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...