lucjan1948 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) @meehoo - tu masz reckę avarteca http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2991 lucjan1948 - jak chcesz nam jakieś zdjęcia pokazywać, to rób to w jakiś logiczny, uporządkowany sposób. Bo wrzucasz wszystko jak leci. Napisałbyś co to za Soniak, z czym jest on porównywany. Każdy widzi, że to Dell i IBM, ale co to za modele, tego już chyba nikt się nie domyśli?! Oddzieliłbyś jakoś enterem tego Alienware'a od reszty, bo wszystko takie pomieszane! No i czemu służy ten screenshot z Airbusem? Mi się wydaje, że zdięcja są czytelne i widać jakie firmy przedstawiają (cel był tylko taki porównanie wielkosci). Co zauważyłem, że na tym i nie tylko na tym forum jesli wszystko wyłożysz od A do Z to nie będzie żadnej polemiki. Uczestnicy przeglądają (być może nawet dużo ale to wygląda na mowę do sciany). Ten Airbus jest tu własnie tym enterem jak to Ty okresliłes. Teraz dla rozrywki - proszę okreslić , który z prezentowanych notebooków ma najlepszą matrycę. Modele od lewej: Sony T250P, DellX1, SonyTX651P, IBMX41T, Dell X1, SonyTX651P. Model na samym dole: jasnosć 1000cd/m2, kontrast 1000:1 Edytowane 18 Czerwca 2006 przez lucjan1948 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Teraz dla rozrywki - proszę okreslić , który z prezentowanych notebooków ma najlepszą matrycę.siódmy od prawej na zdjęciu po lewej . . co to znaczy najlepsza matryca? to ta "najszybciejsza"? po za tym robienie zdjęć telefonem komórkowym w celu porównania matryc nie jest najlepszym pomysłem :-| Edytowane 18 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) siódmy od prawej na zdjęciu po lewej . . co to znaczy najlepsza matryca? to ta "najszybciejsza"? po za tym robienie zdjęć telefonem komórkowym w celu porównania matryc nie jest najlepszym pomysłem :-| Czy to ważne czym były robione-najważniejsze, że w tym samym czasie i jednakowe tło obrazu. Wyrażnie widać w różnicy matryc. Spójrz wyżej trochę uzupełniłem w opisie. Edytowane 20 Czerwca 2006 przez lucjan1948 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...